Porter Robinson

+ James Ivy

Porter Robinson is de befaamde dj / producer uit North Carolina die in 2010 een explosie veroorzaakte in de EDM-scene. Hij was op dat moment nauwelijks 18 jaar en werd al meteen gebombardeerd tot headliner van de grootste festivals over de hele wereld. Pas jaren later, in 2014, volgde zijn debuutalbum Worlds. In tijden van dubstep en ‘drops’ voegde Robinson een authentieke sound en fragiele gevoeligheid toe aan zijn bangers. 

Maar zijn snelle opgang had zo zijn gevolgen. Hij ging door een lange, zwarte periode waarin hij worstelde met zware depressies. Maar na 7 jaar staat hij er weer. En hoe. Zijn sound is krachtiger en uitzinniger dan ooit. Porter Robinson heeft zichzelf opnieuw uitgevonden. 

Hij kwam terug met een dijk van een album, Nurture. Paste Magazine plaatste het bij zijn favoriete albums van 2021: “Nurture is welcoming and vulnerable from beginning to end, radiating gratitude for all who take the time to find refuge in it”

James Ivy(US)

James Ivy is een Koreaans-Amerikaanse producer en singer-songwriter. Hij maakt nostalgische pop-rock bangers waarin hij zowel elektronische- als post-punk invloeden bijeen brengt.

Lees meer

Porter Robinson(US)

Porter Robinson is de befaamde dj / producer uit North Carolina die in 2010 een explosie veroorzaakte in de EDM-scene. Hij kwam terug met een dijk van een album, Nurture.

Lees meer
Porter Robinson+ James Ivy