Willy Organ

+ Steven H

Willy Organ is het éénmans disco-project van de The Tubs-frontman. De polonaise is nooit ver weg met nummers als 'Niets Meer Aan Te Doen', 'Ik Ga Nooit Meer Naar Huis' of 'Zoeken Naar Mezelf'. 

In aanloop naar zijn opkomende full album ‘Laat Ze Maar Branden’, dat verschijnt op 6 mei, lanceert WILLY ORGAN zijn nieuwe single ‘Niet Om Te Slapen’. Het zijn deprimerende tijden voor iedereen. Neerslachtigheid en moedeloosheid bekruipen menig creatieveling en zelfs een enfant terrible van het Nederlandstalige levenslied blijkt hier niet immuun voor, met als meest zorgwekkende symptoom, niet in het minst voor hemzelf: het verlies van zijn libido.

Maar in tegenstelling tot dat andere lichaamsdeel weet de zanger zijn rug wel te rechten, duikt hij diep in zijn herinnering en neemt u mee naar lang vervlogen tijden, toen hij de pleisters op zijn wonden kon opscharrelen in bruine kroegen en marginale discotheken. Spontane nachten vol lichamelijke ontucht, toen sociale afstand en fysieke gezondheid iets was voor mormonen en toen knappe vrouwen hem vaker bemeesterden dan de overheid.  

Steven H(BE)

Rap in het West-Vlaams. Goudeerlijke teksten met plaats voor een lach en een traan. Uitzinnige liveshows gebracht in maatpak.

Lees meer

Willy Organ(BE)

Willy Organ onderneemt een zoektocht naar zijn artistieke identiteit door muziek, dichtkunst, dans en video te doen interageren en correleren.

Lees meer

Videos

Willy Organ+ Steven H
27.05.22
Deuren
20:00
Voorverkoop
€ 14
Avondkassa
€ 17