Meau

+ Amina

Nederlandstalige indiepop - een vleugje synths, warme sounds, dromerige koortjes & eerlijke teksten. MEAU, het soloproject van de zangeres, songwriter en producer Meau Hewitt (21), maakt kleine, pure liedjes over dagelijkse onderwerpen als de liefde, persoonlijke ontwikkeling en eenzaamheid. Haar warme stem en dromerige koortjes landen daar waar akoestische instrumenten en elektronische geluiden samenkomen. Een paar grote inspiratiebronnen van Meau zijn Eefje de Visser, Jeremy Zucker en Holly Humberstone.

Na haar debuutsingle ‘Kalmte’ (sept 2020) volgde de gelijknamige debuut EP (juni 2021). In september 2021 was er dan Meau’s meest persoonlijke single ‘Dat heb jij gedaan’, dat symbool staat voor een toxische relatie waar ze zich voorheen in bevond. Kippenvel gegarandeerd. 

De support act van MEAU wordt Amina. Deze Utrechtse songwriter en zangeres Amina (21) maakt muziek waarbij ze geïnspireerd is door Adele en Amy Winehouse, maar ook Alessia Cara en Billie Eilish. Haar zang- en melodielijnen, met productie-invloeden uit de hiphop in een popjasje, gaan gepaard met pakkende en eerlijke teksten die de luisteraars even stil laten staan bij het leven en de obstakels die ieder mens daarin tegenkomt.

Amina(NL)

Haar zang- en melodielijnen, met productie-invloeden uit de hiphop in een popjasje, gaan gepaard met pakkende en eerlijke teksten die de luisteraars even stil laten staan bij het leven en de obstakels

Lees meer

MEAU(NL)

MEAU, het soloproject van de zangeres, songwriter en producer Meau Hewitt (21), maakt kleine, pure liedjes over dagelijkse onderwerpen

Lees meer

Videos

Meau+ Amina
Uitverkocht
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 16
Avondkassa
€ 19

Dit is een De Standaard Accu concert.