Dub Up Session: Ras Digby

+ Dub Up Hifi, Fishermen

Ras Digby is een veteraan uit de Britse soundsystem scène. In de vroege jaren 70 stond hij mee aan de wieg bij de oprichting van het legendarische Sir Jessus Sound uit West-Londen. 45 jaar later speelt hij nog steeds ten dans in Europa en ver daarbuiten. Gewapend met een dikke stapel dubplates en met de microfoon in zijn hand komt hij een unieke set spelen in de Centrale. Verwacht je aan een selectie muziek die je nergens anders kunt horen, gebracht in originele soundsystem traditie. Strictly vibes!

Dub up Hifi is de host van de avond. Opgericht in 2016 en met een missie om reggae te verspreiden staat deze crew garant voor een stevige sessie. Je kent hen misschien van hun label Dub Up Records of de wekelijkse Frequency Radioshow. De voorbije 2 jaar spendeerden ze, bij gebrek aan feestjes, veel tijd aan het upgraden van hun soundsystem. Kom het resultaat ontdekken op 8 april! Speciaal voor deze avond duiken ze extra diep in hun selectie om iedereen klaar te stomen voor Ras Digby. 100% dubplate to make you move & groove!

Fishermen is een jonge Gentse sound gegroeid uit de liefde voor roots reggae. In Gent geven ze geregeld feestjes op hun handgebouwde soundsystem maar hier staan de 3 selecta’s klaar staan om het publiek met de beste roots op te warmen.

FisherMen(BE)

Fishermen is een jonge Gentse sound gegroeid uit de liefde voor roots reggae. In Gent geven ze geregeld feestjes op hun handgebouwde soundsystem

Lees meer

Dub Up Hifi(BE)

Dub-Up Hifi is een Belgisch soundsystem, opgericht eind 2016, om reggaemuziek in een soundsystem stijl naar de mensen te brengen.

Lees meer

Ras Digby(UK)

Ras Digby is een veteraan uit de Britse soundsystem scène. In de vroege jaren 70 stond hij mee aan de wieg bij de oprichting van het legendarische Sir Jessus Sound uit West-Londen.

Lees meer
Dub Up Session: Ras Digby+ Dub Up Hifi, Fishermen
08.04.22
Uitverkocht
Deuren
21:00
Voorverkoop
€ 8
Avondkassa
€ 11