Mo' Juice: Kamma & Masalo

Het wachten is voorbij... Mo' Juice en De Chinastraat bundelen aanstaande zaterdag de krachten om een onvergetelijk Code Oranjefeest op poten te zetten, guerilla style!

Een geluk komt blijkbaar nooit alleen: het Amsterdamse Koningsduo van de disco, Kamma & Masalo, kon zich als bij wonder nog vrijmaken om naar Gent af te zakken. We zagen ze al op festivals als Dekmantel, DGTL en Dimensions en ze deelden de decks in het verleden met kleppers als Antal, Hunee, Palms Trax, Floating Points en Moodymann.  Zaterdag mogen ze Gentse coryfeeën KuryakinMo Disko en Nico Juice aan deze lijst toevoegen. 

Hoog tijd om uw kuiten nog eens te masseren. Tot zaterdag!

Mo Disko(BE)

Mo Disko aka Dirty Mind aka deel van Disko Drunkards. Ook bekend als Mo van Mo & Benoelie aka the Glimmers. Berucht en bemind omwille van zijn uitstekende platenkeuze (luister maar naar de Free...

Lees meer

Kamma & Masalo(NL)

Het Amsterdamse Koningsduo van de disco, Kamma & Masalo, is al jaren bezig aan een steile klim in de dancescene. We zagen ze al op festivals als Dekmantel, DGTL en Dimensions.

Lees meer

Nico Juice(BE)

Als bezieler van de Mo’ Juice parties, achter de decks als het duo Juice Blenders, als organisator van de Democrazy-concerten,... Nico Juice is een vaste waarde in het Gentse muzieklandschap.

Lees meer

Kuryakin

Met een voorliefde voor wereldvreemde, wereldse dansmuziek en all things funky laat Kuryakin elke dansvloer naar adem snakken.

Lees meer
    Mo' Juice: Kamma & Masalo
    Deuren
    23:00
    Voorverkoop
    € 15
    Avondkassa
    € 18

    We volgen de door de overheid opgelegde maatregelen rond Corona. Vergeet zeker je Covid Safe Ticket en ID (of een ander identiteitsbewijs) niet. Je Covid Safe Ticket is geldig als je voldoet aan één van de volgende voorwaarden:

    • 14 dagen na de eerste (J&J) of tweede prik (overige vaccins).
    • Na herstel van Covid 19. Dit wil zeggen 11 dagen na een negatieve PCR, tot 180 dagen na besmetting. 
    • Een negatieve PCR-test: Dag van afname + 48 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met zaterdag middernacht).
    • Een negatieve RAT-test (antigeentest):  Dag van afname + 24 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met vrijdag middernacht). De test moet zijn afgenomen en geregistreerd door medisch personeel.
    •  Kinderen < 12 jaar krijgen altijd toegang. 11 jaar geen CST, 12 jaar wel CST.

    Een zelftest is onder geen enkele omstandigheid een geldig bewijs.

    Meer info over de Covid-maatregelen via https://www.info-coronavirus.be/nl/faq/