Marble Sounds

+ Isaac Roux

Het geweldige Marble Sounds ken je ongetwijfeld van de single 'Leave A Light On' (2013). Het nummer werd gebombardeerd tot Hot Shot op Studio Brussel, groeide uit tot hymne van de Music For Life-editie van dat jaar, schopte het tot de eerste plaats in de Afrekening én sleepte twee nominaties voor de MIA's in de wacht. En dan hebben we het nog maar over één nummer van de band gehad. 

Al meer dan tien jaar slaat Marble Sounds een brug tussen postrock en keurig georkestreerde pop. Steeds met nieuwe insteken en horizonten, maar met als anker dezelfde melancholie waarin ook Sufjan Stevens, Damien Jurado en Ólafur Arnalds zich thuis voelen.

De band loste eerder het nummer ‘Never Leave My Heart’ uit het nieuwe album Axolotl. Radio 1 doopte het meteen tot Album Van De Week.  Dit prachtige levenswerk is rijker en rijper dan ooit voorheen. Vanuit een bezwerende piano en Van Dessels fluweelzachte stem ontvouwt de song zich tot een weelderig georkestreerde indiepopparel.  Dit is het nieuwe Marble Sounds: meesterlijk opgebouwde songs die betoveren met virtuoze melodieën en klanken. 

isaac roux(BE)

Isaac Roux is het singer-songwriter project van Louis De Roo, waarin hij indiefolk vermengt met dromerige elektronica.

Lees meer

    Marble Sounds(BE)

    U kent zonder twijfel het nummer 'Leave A Light On', maar Marble Sounds heeft nog heel wat meer in zijn mars.

    Lees meer

    Videos

    Marble Sounds+ Isaac Roux
    22.11.22
    Uitverkocht
    Deuren
    19:00
    Voorverkoop
    € 18
    Avondkassa
    € 21