Bert Dockx ✞ Theresia

Na een reeks hele fijne concerten vorig jaar, verblijden Theresia, Democrazy en Kunstencentrum VIERNULVIER jullie ook in 2022 weer met een eigenwijs programma vol lokaal en minder lokaal talent.

Na het succesvolle Transit, is Safe het tweede album dat Bert Dockx (Dans Dans, Flying Horseman, Ottla, Strand) onder zijn eigen naam uitbrengt. Deze collectie songs en instrumentals schippert tussen dreiging en droom, tussen stilte en storm. Anders dan Transit, bevat Safe vooral eigen werk en slechts twee covers (één van The Velvet Underground, één van Ornette Coleman). Ook doet Dockx het deze keer niet helemaal op z'n eentje, maar wordt hij muzikaal bijgestaan door Loesje en Martha Maieu (Flying Horseman, Blackie & The Oohoos) en Thomas Jillings (Ottla, Linus). Ook Koen Gisen, Gents producer voor fijnproevers, is weer van de partij. Live vervoegt ook multi-instrumentalist Louis Evrard (Ottla, Robbing Millions, Echo Beatty,...) de band. Verwacht een lange, boeiende en intense set!

Bert Dockx(BE)

Eén van de meest bedrijvige en beste muzikanten van ’t land: Bert Dockx, die u al kent als onderdeel van het instrumentale trio Dans Dans, als frontman van het ijzersterke combo Flying Horseman, en...

Lees meer

Videos

Bert Dockx ✞ Theresia
02.06.22
Uitverkocht
Deuren
18:00
Voorverkoop
€ 15
Avondkassa
€ 18