The Zenmenn & Cheri Moya ✞ Theresia

Na een reeks hele fijne concerten vorig jaar, verblijden Theresia, Democrazy en Kunstencentrum VIERNULVIER jullie ook in 2022 weer met een eigenwijs programma vol lokaal en minder lokaal talent.

THE ZENMENN

Echte platenliefhebbers hebben zeker al gehoord van het cultlabel Music From Memory dat zich specialiseert in het ontginnen van verborgen pareltjes uit de krochten van de muziekgeschiedenis en geldt als een van de inspiratiebronnen van het Belgische Stroom.tv

Naast een focus op het verleden gaat het label sinds kort ook op zoek naar nieuwe bands, enter The Zenmenn en hun debuutplaat Enter The Zenmenn. Terwijl over de band bitter weinig geweten is, klinkt hun album zowel oud als vernieuwend, organisch en elektronisch tegelijk met duidelijk een kwinkslag naar Oosterse klanken. 

CHERI MOYA

Cheri Moya is het elektronisch geesteskind van Dean Peeraer. Geïnspireerd door alle geluiden van het leven creëert hij druppelende soundscapes met warme texturen die je meenemen op een trip in een kosmisch universum.

Op het podium wordt hij vergezeld door Henri Ardui (Frankie Fame, Amur) op trompet en synths. Elk optreden is een mix van afgesproken structuren en onbewandeld terrein waarin beide muzikanten een harmonieuze dialoog met elkaar voeren.

Cheri Moya(BE)

Cheri Moya is het elektronisch geesteskind van Dean Peeraer. Geïnspireerd door alle geluiden van het leven creëert hij druppelende soundscapes met warme texturen.

Lees meer

The Zenmenn(BE)

Enter The Zenmenn en hun debuutplaat Enter The Zenmenn. Hun album klinkt zowel oud als vernieuwend, organisch en elektronisch tegelijk met duidelijk een kwinkslag naar Oosterse klanken.

Lees meer

Videos

The Zenmenn & Cheri Moya ✞ Theresia
09.06.22
Deuren
18:00
Voorverkoop
€ 13
Avondkassa
€ 16