Reymour & Victor De Roo ✞ Theresia

REYMOUR

Reymour is een Zwitsers koppel dat de Alpen liet voor wat ze waren om hun geluk te zoeken in Brussel. Onze hoofstad en bruisende melting pot vormde de inspiratie voor hun veel gelauwerde debuutplaat Leviosa, die uitkwam op het cultlabel Knekelhuis. Wat daaruit voortkwam is een charmante mix van chanson, 80ies synthpop en minimal wave.

VICTOR DE ROO

DJ? Muzikant? Producer? Brusselaar Victor de Roo is een idiosyncratische DIY artiest die met zijn eigen technieken en rituelen muziek maakt. Hij producete de eerste single van Zwangere Guy en werkte sindsdien aan een bonte verzameling van muziekprojecten. Met invloeden als IDM, kleinkunst, new wave en inbreng van bevriende artiesten bracht De Roo al een fascinerend oeuvre samen. Zo is hij het brein achter “pseudo-rockband” De Nooit Moede en de muzikale helft van duo’s Vanderschrik en Prutser; alledrie Nederlandstalige projecten, ondergedompeld in een stevige portie melancholie. Verder werkte de jonge artiest ook samen met Brusselse tekenaar en schrijver Alex Deforce aan de EP Nachtdichter en bracht hij met Amsterdamse singer-songwriter Meetsysteem de EP Was het maar eens niet zo’n feest uit. De Roo bracht zijn werk uit bij labels als Stroom, Knekelhuis, Social Harmony en zijn eigen Kontakt Group. Anno 2022 toert hij solo of met Franstalige zangeres Rachel Sassi. 

Victor De Roo(BE)

DJ? Muzikant? Producer? Brusselaar Victor de Roo is een idiosyncratische DIY artiest die met zijn eigen technieken en rituelen muziek maakt.

Lees meer

Reymour(CH)

Reymour is een Zwitsers koppel dat de Alpen liet voor wat ze waren om hun geluk te zoeken in Brussel. Onze hoofstad vormde de inspiratie voor hun gelauwerde debuutplaat Leviosa.

Lees meer

Videos

Reymour & Victor De Roo ✞ Theresia
16.06.22
Deuren
18:00
Voorverkoop
€ 12
Avondkassa
€ 15