IKRAAAN ✞ Theresia

DIT CONCERT WERD VERPLAATST: omdat er vanavond hevige regenbuien verwacht worden op de oorspronkelijke datum (8/9) wordt het verplaatst naar woensdag 14 september.

Gekochte tickets blijven geldig. Artiesten als Tupac deden IKRAAAN haar passie voor muziek ontdekken, haar liefde voor de Nederlandse taal inspireerde haar om die passie om te zetten in unieke songs. Haar eerste ep HAPPY PILL (2019) werd gretig geslikt door Brihang, Zwangere Guy en Amenra. Een jaar later selecteerde Studio Brussel haar voor de finale van ‘De Nieuwe Lichting’ en maakte ze samen met pianist Jef Neve het nummer ‘Waarom’. 

Sindsdien heeft ze naarstig aan haar debuutalbum Geestelijke Gezondheidszorg gewerkt, dat dit voorjaar uitkwam. Het opnameproces noemt IKRAAAN onomwonden therapeutisch. Als haar alter ego de clown verenigt ze met een dromerige zangstijl tegenstrijdigheden als pijn en vreugde, goed en kwaad. Haar nummers klagen de ontoegankelijkheid van psychische hulp in onze maatschappij aan. IKRAAAN hoopt dan ook dat haar muziek troost kan schenken aan psychisch kwetsbare mensen en aan iedereen die lijdt in stilte. Muziek als een warm dekentje!

IKRAAAN(BE)

IKRAAAN: een 21-jarige R&B, hip hop, neo-trap soul zangeres, rapper én songwriter uit Mechelen.

Lees meer
IKRAAAN ✞ Theresia
14.09.22
Deuren
18:00
Voorverkoop
€ 12
Avondkassa
€ 15

DIT CONCERT WERD VERPLAATST: omdat er vanavond hevige regenbuien verwacht worden op de oorspronkelijke datum (8/9) wordt het verplaatst naar woensdag 14 september. Gekochte tickets blijven geldig.