Everyhing UK: Lime Garden

+ Bobbi Lu

Als The Line of Best Fit spreekt over “one of the freshest sounds you’ll hear this year” spitsen wij onze oren. De Engelse band Lime Garden omschrijft haar sound als “slinky, wonky pop”. Wij vertalen dat als indie, gekruid met disco-invloeden en aanstekelijke gitaarriffs, overgoten met een lof-fi sausje. Het resultaat is een opgewekte maar laid-back sound waarmee ze het al tot voorprogramma van punkrock helden IDLES schopte.

Lime Garden heeft nog maar een handvol singles uitgebracht, maar daarmee verzamelden ze al een stevige fanbase in binnen- en buitenland. De recente singles ‘Sick & Tired’ en de vrolijke popparel  ‘Marbles’ kwamen uit bij So Young Records, het gloednieuwe platenlabel van het invloedrijke muziekmagazine So Young Magazine. Een band om in de gaten te houden!

Bobbi Lu(BE)

Bobbi Lu brengt klassieke pianomelodieën, diepe bass synths, detuned autotune en pophooks. Voor fans van FKA Twigs, Grimes, Radiohead, Caroline Polachek…

Lees meer

Lime Garden(UK)

De Engelse band Lime Garden omschrijft haar sound als “slinky, wonky pop”. Wij vertalen dat als indie, gekruid met disco-invloeden en aanstekelijke gitaarriffs, overgoten met een lof-fi sausje.

Lees meer

Videos

Everyhing UK: Lime Garden+ Bobbi Lu
19.05.22
Deuren
20:00
Voorverkoop
€ 12
Avondkassa
€ 15