Everything UK: The Lounge Society

+ THE RATS

Laat Great Britain nu net een patent hebben op dit soort van bandjes: gejaagd, goed gespeeld, met branie gezongen en dat binnen het idioom van noisy postpunk dat al ten overvloede bewandeld is geweest. Maar plezant en opwindend blijft het, zo ook de tracks van dit viertal uit West Yorkshire die verzameld staan op de ‘Silk for the starvingEP (2021), verschenen op het label Speedy Wunderground.

The Lounge Society bevindt zich daar mooi in het gezelschap van o.m. Fontaines D.C., Goat Girl, Squid, Black Country, New Road en Warmdusher. Meer dan deze 4 sterke en maatschappijkritische nummers is er voorlopig niet. Het is nu geduldig wachten op die eerste volwaardige plaat en hun Belgisch debuutconcert in de Charlatan!

THE RATS(BE)

Geagiteerde postpunk met machinale grooves en teksten doordrenkt van de grootstadblues. De Gentse postpunkformatie The Rats raast door de underground zoals het echt ongedierte betaamt.

Lees meer

The Lounge Society(UK)

Laat Great Britain nu net een patent hebben op dit soort van bandjes: gejaagd, goed gespeeld, met branie gezongen en dat binnen het idioom van noisy postpunk.

Lees meer

Videos

Everything UK: The Lounge Society+ THE RATS
20.05.22
Deuren
20:00
Voorverkoop
€ 12
Avondkassa
€ 15