Everything UK: Gold Panda

+ Ysmé

Gold Panda is een producer, componist en knoppendraaier uit Londen die zich onledig houdt met elektronische muziek. Dat kan zijn: UK garage, post-dubstep, folktronica, ambient,  microhouse of minimal techno. Invloeden gaan van DJ Shadow tot Fourtet vanwege zijn brede smaak en laidback muzikale spectrum. Zijn platenoutput bevat een 5-tal platen, een DJ-Kicks mix album en een stuk of wat singles en EP’s. Onder de naam Jenifa maakt hij ook house tracks.

Na een Corona stilte komt hij dit jaar uit met een nieuwe plaat ‘The Work’ op het toonaangevende City Slang label, met daaruit als eerste single het uptempo ‘I’ve felt better (than I do now)’. Het nieuwe werk is vintage Panda: invloeden uit hiphop en trance en Japanse geluiden, daterend uit de periode dat hij er verbleef. Live met Gold Panda is altijd een belevenis: geen voorgeprogrammeerde stukken zoals bij veel van zijn collega’s maar live gemanipuleerde mixes. Wij zijn er zeker van dat hij met zijn nieuw werk (release komend najaar) weer volop in de belangstelling zal staan! Schonere electronica hebben wij in tijden niet gehoord!

Ysmé(BE)

Met een mix van hiphop, pop, vlotte zang en scherpe teksten vertelt de Brusselse rapper/zangeres haar verhalen. Het voelt bijna alsof je voor Eminem met lang haar staat.

Lees meer

Gold Panda(UK)

Na een Corona stilte komt Gold Panda dit jaar uit met een nieuwe plaat ‘The Work’. Hij brengt volledig live gemixte sets met invloeden uit hiphop en trance en Japanse geluiden.

Lees meer
Everything UK: Gold Panda+ Ysmé
21.05.22
Deuren
20:00
Voorverkoop
€ 12
Avondkassa
€ 15