BOOMTOWN dag 2: OPEN AIR

DJ BORING, Violet, Lola Haro, Kuba'97

Zaterdag aka DAG 2 worden alle registers opengetrokken voor een stevige rave party. Dj’s van dienst: DJ BORING, Violet, Lola Haro en Kuba’97.

In 2016 brak Dj Boring door met single ‘Winona,’ dat inmiddels een lo-fi house klassieker genoemd mag worden. Samen met DJ’s als Mall Grab, Ross From Friends en Dj Seinfeld droeg hij bij tot de lo-fi house boom van 2016, die house muziek voorgoed zou veranderen. Inmiddels valt zijn sound niet meer met één label te beplakken. Als dj heeft hij een absolute superstatus bereikt. Boring is uitgegroeid tot een kameleon die alle genres beheerst, gaande van “forgotten gems” tot “future classics.” Zijn dj-sets - regelrechte energiebommen - doen massa's over gans de wereld ontploffen.

Vanuit haar thuisstad Lissabon is Violet de wereld aan het veroveren. Ze richtte online radiozender Radio Quântica op en is resident dj van Mina, een legendarische queer rave op de zotste plekken van Lissabon. Als producer werkte ze samen met artiesten als Elles, DEBONAIR, het label Cómeme én startte haar eigen label, Naive. In 2021 deed ze Gent nog daveren tijdens een memorabele Asphalt in de Chinastraat, samen met John Talabot.

Haar dj-stijl is een ongeëvenaarde mix van breaks, buitenaardse ritmes, imaginaire techno, acid house en alles dat een aanslag kan plegen op uw ledematen.

Lola Haro is niet meer weg te denken uit de Belgische clubscene. Op haar cv staan toppers als Paradise City Festival, C12, Klub Dramatik, Fuse en zelfs een Boiler Room set. In 2022 lanceert Lola haar eigen label en event-serie. Om in de gaten te houden!

Kuba'97(BE)

Kuba'97 heeft een sound die van set tot set verschilt. Zijn platencollectie kent een grote veelzijdigheid die in iedere set terug te horen is, jonglerend met tempo's en stemmingen.

Lees meer

Lola Haro(BE)

Lola Haro verscheen voor het eerst in 2018 als DJ/producer met een frisse selectie van warme geluiden en intuïtie voor het creëren van de juiste stemming.

Lees meer

Violet(PT)

Voilet's dj-stijl is een ongeëvenaarde mix van breaks, buitenaardse ritmes, imaginaire techno, acid house en alles dat een aanslag kan plegen op uw ledematen.

Lees meer

Dj Boring(UK)

Samen met DJ’s als Mall Grab, Ross From Friends en Dj Seinfeld droeg DJ BORING bij tot de lo-fi house boom van 2016, die house muziek voorgoed zou veranderen. Zijn sound gaat tegenwoordig vele verder.

Lees meer
BOOMTOWN dag 2: OPEN AIRDJ BORING, Violet, Lola Haro, Kuba'97
16.07.22
Deuren
17:00