BOOMTOWN dag 3: ELECTRONIC

Acid Arab (live), Borokov Borokov, Lander & Adriaan

Geen rust op zondag deze keer. Integendeel: alle grenzen worden overboord gegooid met de waanzinnige electronica van Acid Arab, Borokov Borokov en Lander & Adriaan.

Acid Arab aka Guido Minisky en Hervé Carvalho, beiden doorwinterde dj's, werden verliefd op Oosterse muziek tijdens een tripje naar Tunesië. Ze ontdekten er de magische mengeling van Oosterse muziek en elektronica: van acid house tot techno. Sinds debuutalbum "Musique De France" uit 2016 bedwelmen de Parijzenaars zowel nachtclubs als festivals.

Het Antwerps collectief Borokov Borokov serveert een weergaloze mix van hi-NRG, punk, pop, hardcore, lounge music, en kleinkunst. Met deze ingrediënten hebben ze een patent gekregen op rauwe, energetische liveshows . De “synth-wizards” hebben ondertussen al heel wat noemenswaardige locaties op hun palmares staan. Van festivals als Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole tot het Amsterdamse Paradiso en Coaxial LA (USA). Op Boomtown stellen ze het nieuwe album De Verkeerde Fout voor!

Lander & Adriaan
, de in vlees geworden fusie van een nachtje raven en een pannenkoekenmiddag. Drummer Lander Gyselinck (STUFF., BeraadGeslagen, LABtrio…) en toetsenist Adriaan Van de Velde (Pomrad, J. Bernard, Mauro Pawlowski…) nemen je mee in een koortsige nacht van dromen, dansen en ijlen, heftige beats en muren van synths.

Lander & Adriaan(BE)

In een melancholische queeste naar de ultieme, authentieke nachtervaring, ontstond het avontuur van deze 2 nachtridders.

Lees meer

Acid Arab(FR)

Noem ze gerust grondleggers van de technoriëntaalse muziek. Acid Arab aka de magische mengeling van Oosterse muziek en elektronica, acid house tot techno. Knallen!

Lees meer
BOOMTOWN dag 3: ELECTRONICAcid Arab (live), Borokov Borokov, Lander & Adriaan
17.07.22
Deuren
19:00