BOOMTOWN dag 6: OPEN AIR

Carista, Optimo (Espacio), Esa, Bibi Seck

Op de laatste dag van Boomtown eindigen we met een knal én een lading dj’s . Het koningsduo Optimo (Espacio), relevatie van het moment CaristaEsa en Bibi Seck komen de discolont aansteken op de Kouter. Vuurwerk verzekerd!

De Nederlandse Carista is één van dé revelaties van de laatste jaren. Memorabele sets op Dekmantel 2018, AVA Festival en het Boiler Room Festival in Londen bezorgden haar in no time een sterrenstatus. Ondertussen volgen we ook haar maandelijkse sets voor NTS.

Achter de naam Optimo (Espacio) schuilen twee legendarische Schotse dj's: JD Twitch and JG Wilkes. Met meer dan 25 jaar ervaring, residenties in gerenommeerde clubs en een eindeloze reeks mixcompilaties voor o.a. Fabric en Radio 1 (Essential mix) heeft het duo een absolute cultstatus bereikt. Ze weten perfect hoe ze een massa in extase moeten brengen. Hun geheim: een uitstekende smaak en het lef om van Fad Gadget over te gaan naar disco, van pompende techno naar Madonna. Buckle up!

Esa experimenteert met een breed scala aan genres als Kwaito house en afro disco. Tijdens zijn energieke dj-sets brengt hij Zuid-Afrikaanse muziek gemixt met groovy percussie en techno-invloeden die hij oppikte tijdens reizen. Esa draait geregeld op Gilles Peterson’s Worldwide FM, in de Londense club Phonox en op Dekmantel 2017.

De 24-jarige Bibi Seck begon als hiphop connoisseur maar verbreedde haar sound tot alles wat dansbaar en groovy is: house, funk, electro, 80’s, boogie, ... . Ze draaide op Horst, kreeg een eigen slot op Studio Brussel en is regelmatig te horen op We Are Various en Kiosk Radio. En ondertussen speelde ze al zowat elk zichzelf respecterend festival plat met haar energieke sets: Horst Festival, Paradise City Festival, Pukkelpop, WeCanDance & OLT Rivierenhof.

Bibi Seck(BE)

Bibi Seck is een Antwerpse dj die elke dansvloer in vuur en vlam zet. Ze draait house, funk, electro, 80's, boogie, kortom: alles wat groovy en dansbaar is!

Lees meer

Esa(ZA)

Esa brengt energieke dj-sets waarin hij Zuid-Afrikaanse muziek mixt met groovy percussie en techno-invloeden.

Lees meer

Optimo (espacio)(UK)

Optimo is een legendarisch Schots dj duo bestaande uit JD Twitch en JG Wilkes. Met meer dan 25 jaar ervaring en een stevige reputatie weten ze perfect hoe ze een massa aan het dansen krijgen.

Lees meer

Carista(NL)

De dj-sets van Nederlandse DJ en Curator Carista getuigen van haar unieke kijk op soul, house, garage en electro. Ze weet elk genre naar haar hand te zetten met haar tomeloze energie.

Lees meer
BOOMTOWN dag 6: OPEN AIRCarista, Optimo (Espacio), Esa, Bibi Seck
20.07.22
Deuren
17:00