Mastersounds: Graduation festival van KASK Conservatorium 2022

Graduation 2022 is in aantocht aan KASK & Conservatorium. Kom tijdens het Graduation Festival de nieuwe Masters in de Muziek ontdekken. Het Mastersounds festival van jazz, pop en muziekproductie zal van 13 tot 22 juni plaatsvinden in Minard en de Handelsbeurs.

Al voor het elfde jaar op rij bundelen de laatstejaarsstudenten jazz, pop en muziekproductie hun afstudeerprojecten op een Masterworks LP, een exclusieve preview van het muzikaal geweld dat je de komende jaren mag verwachten. Die collectie is immer stilaan Belgische muziekgeschiedenis, met bijdragen van Balthazar, Tomàn, Senne Guns, Douglas Firs, Nordmann, Amatorski, Faces on TV en Shht

Mastersounds is onderdeel van het jaarlijkse Graduation Kunstenfestival van KASK & Conservatorium, dat alle afstudeerprojecten presenteert tijdens tentoonstellingen, filmvertoningen, shows, concerten... Meer info op www.graduation2022.be 

Ma 13.06 ● Atychia / Sara Schroyen + Weigenijse Muziek & Compositie – Ruben Vanwonterghem 19:00

Di 14.06 ● Stijn Tondeleir + Celestial Wolves / Jelle Lefebvre 19:30

Wo 15.06 ● Martina Garau + O L G A / Jana Pauwels 19:00

Do 16.06 ● Matterhorn Well x Nagløed / Matthias Dewilde + Streisand / Laurent Dierickx 19:00

Vr 17.06 ● Stan De Bruyne Kwartet / Stan De Bruyne 19:00

Ma 20.06 ● Robin Boel + Bélgára / Keanu De Pooter + James De Graef 18:00

Di 21.06 ● Bariton Loco / Danté Declercq + Tore Snauwaert + Ramkot / Hannes Cuyvers 18:00

Wo 22.06 ● RED SEBASTIAN / Seppe Herreman + “Coi miei occhi” / Roberta Zonca

Bariton Loco(BE)

Met de band Bariton Loco brengt bas-student Danté Declercq werk en herwerkingen gebaseerd op instrumentals en filmmuziek uit de jaren ‘50 en ‘60, met een goede scheut garage rock en proto-punk.

Lees meer

  ramkot

  Ramkot laat u dansen en headbangen. Soms zelfs tegelijkertijd.

  Lees meer

  Red Sebastian(BE)

  RED SEBASTIAN, het project van Seppe Herreman (22), singer-songwriter uit Oostende, brengt pop met elektronische en soulful elementen en invloeden van Christina Aguilera, Whitney Houston en Sam Smit.

  Lees meer

   Streisand(BE)

   Streisand is een jonge, driekoppige band die muziek maakt beïnvloed door psychedelica en surfrock op fundamenten van jazz en rock.

   Lees meer

    O L G A(BE)

    O L G A is een Gentse muzikante die je meeneemt op een intieme en passionele reis omhuld in een statische, fragile en melancholische setting.

    Lees meer

     Loverman Trio(BE)

     Ellington’s ‘Money Jungle’ meets Actress’ ‘R.I.P.’ - Loverman brengt eigen werk aan de hand van een eigenzinnige interpretatie van het pianotrio. Een niet te missen primeur.

     Lees meer

      Bélgára(BE)

      Na 6 jaar studeert pianist Keanu De Pooter dit jaar af met een band die tot stand gekomen is tijdens de vele lockdowns. een mix van Westerse en Bulgaarse muziek, op een bedje van gekke maatsoorten.

      Lees meer

       Martina garau(BE)

       Martina Garau is een Italiaanse zangeres. Haar muziek is ontstaan ​​uit de behoefte om de afstand van huis te overbruggen. Een moderne jazzsound, brede melodische lijnen en sterke ritmes.

       Lees meer

        Robin Boel(BE)

        Robin Boel verwelkomt u graag voor een mini-filmfestival: 4 kortfilms met live-muziek, gecomponeerd door Robin voor strijkkwartet, piano en synths.

        Lees meer

         Stan De Bruyne Kwartet(BE)

         Het kwartet rond gitarist/componist Stan De Bruyne is gevormd uit muzikanten die hij doorheen zijn studie aan het conservatorium te Gent heeft leren kennen, en een muzikale klik mee maakte.

         Lees meer

          Stijn Tondeleir(BE)

          De band bestaat uit Stefanie Demeulemeester (zang), Steven Vergauwen (gitaar), Laurens De Schutter (drums), Pieter Goossens (keys) en Stijn Tondeleir (bas).

          Lees meer

           Atychia(BE)

           Atychia brengt een mix van enerzijds dansbare popmuziek en anderzijds alternatievere clubmuziek. Met een focus op het samenbrengen van de twee werelden van elektronische en akoestische drumklanken.

           Lees meer

            Roberta Zonca(BE)

            Project: “Coi miei occhi”. Door mijn ogen wil ik dat je mijn emotionele reis ervaart in de verhalen die ze ik met jou deel.

            Lees meer

             Tore Snauwaert(BE)

             Een groep muzikanten uit verschillende achtergronden en contexten samengebracht in muziek die doordrenkt is van improvisatie & soundscapes, maar ook van hevige riffs en kwarttonaliteit.

             Lees meer

              Weigenijse Muziek&Compositie(BE)

              Mijn eindexamen zal bestaan uit het maken van een soundtrack voor de film No Country For Old Men (ingekorte versie) + een luchtige/grappige commerciële onderbreking vol muziek.

              Lees meer