Strand of Oaks (acoustic show)

+ Stijn Demuynck: 'Werk'

Strand of Oaks bracht in 2021 een van zijn beste albums uit, In Heaven. En dat mag een prestatie heten. Tim Showalter heeft sinds 2009 een discografie weten op te bouwen met maar liefst 8 albums (HEALEraserland, ...), zowat allemaal viersterrenplaten.

Als vanouds zet Showalter op In Heaven pijn en verlies tegenover flink wat positieve energie, bevlogenheid, verlichting en naastenliefde.  Met zijn gouden stem grijpt hij je van bij de eerste noot bij je nekvel. In Heaven is een zoektocht naar het leven geworden. Tijdens de opnames werkte hij samen met topmuzikanten als Carl Broemel (My Morning Jacket), James Iha (The Smashing Pumpkins), Bo Koster (MMJ, Roger Waters) en Cedric LeMoyne (Alanis Morrissette).

Support act is Stijn Demuynck, een Belgische multi-instrumentalist en geluidskunstenaar. Hij is vooral actief als solomuzikant waarbij hij de grens opzoekt tussen klank en muziek. In het project werk gaat Stijn aan de slag met stem en gitaar. Woorden worden klanken en versmelten met de hypnotiserende begeleiding van de gitaar. 

Stijn Demuynck: 'Werk'(BE)

Stijn Demuynck is een Belgische multi-instrumentalist en geluidskunstenaar. Hij is vooral actief als solomuzikant waarbij hij de grens opzoekt tussen klank en muziek.

Lees meer

Strand of Oaks(US)

Strand of Oaks bracht in 2021 een van zijn beste albums uit, In Heaven. En dat mag een prestatie heten. Tim Showalter heeft sinds 2009 een discografie weten op te bouwen met maar liefst 8 albums.

Lees meer

  Videos

  Strand of Oaks (acoustic show)+ Stijn Demuynck: 'Werk'
  24.01.23
  Deuren
  19:30
  Voorverkoop
  € 30
  Avondkassa
  € 34