Ruben Block

+ Glitterpaard

Ruben Block kennen we als de frontman en drijvende kracht van Triggerfinger. Met donkere, zware en ietwat rootsy rock veroverden ze een indrukwekkende hoeveelheid internationaal terrein. Nu volgt een nieuw spoor, met de soloplaat Looking to Glide.  De plaat is opgenomen over een periode van vier jaar, zowel in Block zijn homestudio in Antwerpen als in de studio van producer Mitchell Froom (Elvis Costello, Crowded House, Randy Newman) in LA. Het werd een knip-en-plak patchwork van scheurende en verminkte gitaren, geloopte drumgrooves en verrassende soundscapes.

De gloednieuwe single 'Turning On A Fan' is daar het perfecte bewijs van. Een hiphopgroove vraagt een joekel van een gitaarrif ten dans en Blocks donkere stem roept je tot de orde. Het nummer kraakt en piept, maar blijft stevig op beide benen staan. 

Support act Glitterpaard is de supergroep met leden van Mintzkov, Wardrobe, Millionaire, Portland en Marble Sounds. Hun uitstekende debuutplaat Glitterpaard is een gelaagde, heerlijk complex album met vele kleuren; van intieme, melancholische popsongs tot luide, smerige rockers die niemand onberoerd laat. En veel glitters, dat ook.

Glitterpaard(BE)

Het collectief Glitterpaard wordt aangevoerd door Mintzkov-frontman Philip Bosschaerts. Lees meer bij Focus Knack en Humo.Philip Bosschaerts (Mintzkov) - zang, gitaar Johan Verckist (Shun Club) - zang...

Lees meer

Ruben Block

Ruben Block kennen we als de frontman en drijvende kracht van Triggerfinger. Nu volgt een nieuw spoor, met de soloplaat Looking to Glide.

Lees meer
    Ruben Block+ Glitterpaard
    08.10.22
    Deuren
    19:00

    Ticketverkoop start op woensdag 22.06 om 11u.