VIDEODROOM 2022: MATHILDE FERNANDEZ & PROMIS3

De veelzijdige artieste Mathilde Fernandez startte haar carrière in de wereld van de performance en beeldende kunst, maar bleek ook over muzikale talenten te beschikken. Na twee solo-ep’s (‘Hyperstition’ en ‘Final Vegas’) en een job als de helft van het duo ascendant vierge (opgericht met Paul Seul, bekend van het technocollectief Casual Gabberz), is er nu haar derde ep ‘Sensible’.

Doorheen zowel elektronische als akoestische landschappen verkent Mathilde op 'Sensible' meer dan ooit het intieme en persoonlijke, in een universum vol theatrale pop en ongeremde emoties. 

Mathilde Fernandez werkt geregeld samen met andere artiesten, zoals Cécile di Giovanni en La Femme. Ze staat ervoor bekend verschillende media te combineren: performancekunst, muziek, video, theater, dans, tentoonstellingen, curatorschap - een filosofie die perfect geïllustreerd wordt door haar nieuwe ep ‘Sensible’. Ze woont en werkt in Brussel en Parijs.

Promis3(BE)

Knack Focus bombardeerde Promis3 tot “een van de spannendste acts van de Belgische popscene, stijlvol zwevend tussen pop en experiment”.

Lees meer
  VIDEODROOM 2022: MATHILDE FERNANDEZ & PROMIS3
  Deuren
  19:30
  Voorverkoop
  € 13
  Avondkassa
  € 16