Shht + BeraadGeslagen Impro

+ Michelle, Gut Model, Shht dj's, ...

Shht stelt nieuwe EP Oh, Shht! voor! Zoals steeds combineert het prettig gestoord gezelschap een waaier aan genres om er een geheel eigen geluid mee te creëren dat moeilijk in een hokje te duwen valt. De avond werd volledig door de band zelf gecureerd: een hele resem oude (en nieuwe) bekenden zal de revue passeren!

Michelle zal de avond openen met prachtige liedjes over leven en liefde. De beloftevolle Brusselse band Gut Model zorgt met een mengeling van punk en synths voor het ideale voorspel voor Shht. Wie dacht te mogen bekomen van de show van Shht is goed mis: we worden ook getrakteerd op een dansbare improset van het immer geweldige BeraadGeslagen, oftewel de gouden tandem Lander Gyselinck - Fulco Ottervanger. Michelle herrijst later op de avond als Mixmeister Michelle. Samen met  Shht dj’s zet hij de afterparty verder tot het ochtendgloren.

Belangrijk detail: na deze show gaat Shht in winterslaap dus dit wordt waarschijnlijk hun laatste clubshow voor een lange tijd. Niet twijfelen!

Shht(BE)

De meest geflipte noiserocksensatie die ons land rijk is. Hun Poppunt-filmpje is intussen legendarisch, net als hun liveshows. Hoe klinkt dat nu eigenlijK? Wel: "The Beatles ft. Kanye on drugs."

Lees meer

Beraadgeslagen

Lander Gyselinck (STUFF., LABtrio, Kris Defoort Trio, Ragini Trio) en Gentse stadscomponist Fulco Ottervanger (De Beren Gieren, Stadt, Sh.tg.n) vormen het duo BeraadGeslagen. Een EP is er al, een...

Lees meer
Shht + BeraadGeslagen Impro+ Michelle, Gut Model, Shht dj's, ...
do 06.10.22
Koop tickets
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 17
Avondkassa
€ 21

Dit is een De Standaard Accu nightlife evenement.