Shht + BeraadGeslagen Impro

+ Michelle, Gut Model, Shht dj's, ...

Shht stelt donderdag zijn nieuwe EP Oh, Shht! voor in de Chinastraat. De avond wordt volledig door de band zelf gecureerd: een resem oude (en nieuwe) bekenden zal de revue passeren.

Michelle opent de avond met prachtige liedjes over leven en liefde. De beloftevolle Brusselse band Gut Model zorgt met een mengeling van punk en synths voor het ideale voorspel voor Shht. Én we worden getrakteerd op een dansbare improset van BeraadGeslagen, de gouden tandem Lander Gyselinck - Fulco Ottervanger. Michelle herrijst later op de avond als Mixmeister Michelle. Samen met  Shht dj’s zet hij de afterparty verder tot het ochtendgloren.

Belangrijk detail: na deze show gaat Shht in winterslaap dus dit wordt waarschijnlijk hun laatste clubshow voor een lange tijd. Niet twijfelen!

Gut Model(BE)

Het kwintet Gut Model, dat een spreidstand houdt tussen punk en clubmuziek, ontstond in Brussel uit de ontmoeting tussen leden van Purrses en Lenny Pistol.

Lees meer

  Shht(BE)

  De meest geflipte noiserocksensatie die ons land rijk is. Hun Poppunt-filmpje is intussen legendarisch, net als hun liveshows. Hoe klinkt dat nu eigenlijK? Wel: "The Beatles ft. Kanye on drugs."

  Lees meer

  Beraadgeslagen

  Lander Gyselinck (STUFF., LABtrio, Kris Defoort Trio, Ragini Trio) en Gentse stadscomponist Fulco Ottervanger (De Beren Gieren, Stadt, Sh.tg.n) vormen het duo BeraadGeslagen. Een EP is er al, een...

  Lees meer
  Shht + BeraadGeslagen Impro+ Michelle, Gut Model, Shht dj's, ...
  06.10.22
  Deuren
  19:00
  Voorverkoop
  € 17
  Avondkassa
  € 21

  Dit is een De Standaard Accu nightlife evenement.