Naima Joris

+ Julien Tassin

Naima Joris debuteerde vorig jaar op indrukwekkende wijze met een eerste titelloze EP, een ode aan haar overleden zus die ze samen met broer Yassin vorm gaf. Met singles als “Soon”, “Bellybutton” en “My Home” wist Naima meteen een sterk visitekaartje af te leveren. De titel van Radio 1 “Belpopbelofte” en een MIA nominatie voor “Doorbraak” zijn maar enkele van de vele hoogtepunten die volgden. Ook haar tweede EP, een eerbetoon aan Daniel Johnston, maakte diepe indruk.

In De Vooruit stelt Naima Joris een gloednieuw album voor: While The Moon. Een indrukwekkende plaat, met de meeslepende single 'What If''. Verwacht een unieke setting, songs die raken en troosten, een avond die je niet onbewogen zal laten. 

De pers over While The Moon:

"(...) a wonderful refuge, or warm blanket, for all the lonely souls, childlike outsiders and silent mourners of the undermoon. How promising can a record be?" ★★★★ - De Morgen

"Comfort and peace are the beacons in her music, an intensely incantatory melange of blues and jazz sung straight from the gut."  ★★★★ - Knack

"Allow this record, but beware of the deep chasms hidden beneath the songs." ★★★★ - Enola

Julien Tassin

Julien Tassin vestigde zich als een van de meest creatieve en toegewijde gitaristen in Europa, die de expressieve kracht en het potentieel van muziek waardeert.

Lees meer

  Naima Joris(BE)

  Naima Joris' nieuwste album "While The Moon" is een warm bad om de ziel te troosten van elke luisteraar die zich aangesproken voelt.

  Lees meer

  Videos

  Naima Joris+ Julien Tassin
  Deuren
  19:30
  Voorverkoop
  € 20
  Avondkassa
  € 24