The Haunted Youth

The Haunted Youth brengt meeslepende psych pop die doet denken aan het beste van MGMT, DIIV, Slowdive of zelfs The Cure. Zijn songs pakken uit met een grootse, dromerige en internationale sound waar je als een blok voor valt. Debuutsingle ‘Teen Rebel’ was meteen een schot in de roos: werd volop gedraaid én bejubeld in binnen- en buitenland. Consequence of Sound: '"Guitar-driven and coated in a velvety dream pop haze, The Haunted Youth captures the essence of being young, hungry and hopeful."

Met passages op festivals als Rock Werchter, Best Kept Secret en ESNS zijn ze een van de populairste Belgische livebands van het moment. Voor het concert op Pukkelpop afgelopen zomer kreeg de band maar liefst vier sterren van Humo. Met zijn debuutplaat Dawn Of The Freak zet hij zijn zegetocht onverstoord verder. De pers is alvast laaiend enthousiast, getuige de ★★★★ van De Morgen, Humo en lyrische quotes als "Dawn Of The Freak is een debuut dat Belpopgeschiedenis schrijft" (Enola).

The Haunted Youth(BE)

The Haunted Youth is de band rond Joachim Liebens (27) uit Hasselt en brengt meeslepende psych pop die doet denken aan het beste van MGMT, DIIV, Slowdive of zelfs The Cure.

Lees meer
The Haunted Youth
Uitverkocht
Deuren
21:00
Voorverkoop
€ 20
Avondkassa
€ 24