Dub Up Session: Zulu Vibes

+ Cornerstone Sound, Dub Up Hifi

Dub up Hifi is de host van deze avond. Sinds 2016 is deze dubcrew op een nobele missie om reggae te verspreiden in Gent en omstreken! Wie er bij was op de uitverkochte Dub Up sessie in april met Ras Digby weet wat te verwachten. 

Zulu Vibes liet zich inspireren door de Jamaicaanse roots reggae van de 70’s en de UK Dub van de 90’s. Dankzij releases met o.a. Marcus Gad, Youthie en Johny Go Figure groeide Zulu Vibes snel tot een van de meest gewaardeerde Franse roots producers van het moment. Speciaal voor deze avond brengt hij een set met strictly unreleased music. Voor de eerste keer in België, niet te missen!

Dub Up Hifi staat garant voor een stevige reggae sessie. Je kent hen misschien van hun labels Dub Up Records & Dub Up dubplates of de wekelijkse Frequency Radioshow. Speciaal voor deze avond nemen ze special guests mee. Meer info binnenkort! Cornerstone is een nieuwe sound opgericht in 2022. Operator Joseph draait echter al meer dan een decennium mee als Naphtalites en als crewmember van Dub Up. Verwacht een vinylset vol 60’s, 70’s en 80’s.

Dub Up Hifi(BE)

Dub up Hifi werd opgericht in 2016 en met een missie om reggae te verspreiden staat deze crew garant voor een stevige sessie. Je kent hen misschien van hun label Dub Up Records of de wekelijkse Freque

Lees meer
Dub Up Session: Zulu Vibes+ Cornerstone Sound, Dub Up Hifi
za 05.11.22
Koop tickets
Deuren
21:00
Voorverkoop
€ 12
Avondkassa
€ 15

Dit is een De Standaard nightlife evenement.