Dub Up Session: Zulu Vibes

+ Cornerstone Sound, Dub Up Hifi

De Gentse dubcrew Dub up Hifi host deze avond. Met een kanon van een soundsystem dompelen ze De Centrale onder in Jamaicaanse reggae  en UK Dub. Wie er bij was op de uitverkochte Dub Up sessie in april met Ras Digby weet wat te verwachten. 

Zulu Vibes liet zich inspireren door de Jamaicaanse roots reggae van de 70’s en de UK Dub van de 90’s. Dankzij releases met o.a. Marcus Gad, Youthie en Johny Go Figure groeide Zulu Vibes snel tot een van de meest gewaardeerde Franse roots producers van het moment. Speciaal voor deze avond brengt hij een set met strictly unreleased music. Voor de eerste keer in België, niet te missen!

Dub Up Hifi staat garant voor een stevige reggae sessie. Je kent hen misschien van hun labels Dub Up Records & Dub Up dubplates of de wekelijkse Frequency Radioshow. Speciaal voor deze avond nemen ze special guests mee. Cornerstone is een nieuwe sound opgericht in 2022. Operator Joseph draait echter al meer dan een decennium mee als Naphtalites en als crewmember van Dub Up. Verwacht een vinylset vol 60’s, 70’s en 80’s.

Dub Up Hifi(BE)

Dub-Up Hifi is een Belgisch soundsystem, opgericht eind 2016, om reggaemuziek in een soundsystem stijl naar de mensen te brengen.

Lees meer

Zulu Vibes(FR)

Zulu Vibes is het muzikale duo van Benjamin (Lion station - Parijs) en Flo (Roots Keepers Sound - Lille). Deze twee verschillende studio's en muzikale universums werken hand in hand samen.

Lees meer
Dub Up Session: Zulu Vibes+ Cornerstone Sound, Dub Up Hifi
05.11.22
Deuren
21:00
Voorverkoop
€ 12
Avondkassa
€ 15

Dit is een De Standaard nightlife evenement.