Asphalt: Jasss • Or:la • Mad Miran

Na de onvergetelijke editie met John Talabot en Violet van vorig jaar, keren we terug naar de Chinastraat. Met onze drie favoriete beuken van de nacht: JASSS, OR:LA en mad miran!

JASSS
The only way is up voor de Spaanse JASSS.  3voor12 rekende haar set bij de beste 10 van Dekmantel 2022. In 2021 stond ze helemaal bovenaan in de Top 25 van ADE (Amsterdam Dance Event), best wel een prestatie als je weet dat er een paar 100 dj's op het programma staan. "JASSS is een dj die constant links afslaat wanneer je denkt dat ze rechts gaat, plankgas geeft als je denkt dat je op adem kunt komen, en soms zulke weirde platen draait dat ze je lijkt te pranken." - 3voor12. Haar ster ging pas helemaal de lucht in na de release van A World Of Service bij Ostgut Ton, het label van de BerghainDe School, Sonar, Dekmantel, Primavera, Bassiani in Tbilisi, ... Geen zaal of festival dat ze nog niet heeft platgespeeld.

mad miran
mad miran
mochten we (een paar weken voor de pandemie toesloeg) al eens verwelkomen in een afgeladen volle Amigo. Een legendarische nacht waar we alle hoeken van de bunker zagen. Tijdens haar dj-sets put ze uit de rijke elektronische muziekgeschiedenis, van vergeten parels tot absolute bangers. Mad Miran speelt geen genres, maar vibes. Het zegt genoeg dat Dekmantel 2022 haar de Boiler Room stage liet afsluiten. En zoals altijd loste ze de verwachtingen weer moeiteloos in: het werd één van de beste sets van het festival.  

Or:la
Or:la brak in 2017 door met een instant classic Boiler Room set op AVA festival. Ondertussen heeft ze haar kunnen bewezen als dj én als producer, met platen op Hotflush Recordings en haar eigenste Deep Sea Frequency-label (Pépe, DJ Seinfeld, ...).  Ook als dj gaat het haar voor de wind. Ze won de "Best DJ" award tijdens DJ Mag's "Best of British Awards 2021" én heeft als resident dj een vaste stek in de gerenomeerde club Phonox (Londen) gekregen.