Trees Speak

+ Motor!k

De muziek van Trees Speak is een verbluffende trip waar kosmische soundscapes, prog rock, neojazz en elektronische muziek op wonderbaarlijke wijze samenkomen. Muziek voor liefhebbers van acts als John Carpenter, Silver Apples, CAN, Tangerine Dream, Cluster, NEU! en Harmonia dus. 

Het debuutalbum uit 2017 verscheen op het uitstekende Britse Soul Jazz label. Na twee albums in 2020 (Shadow Forms en OHMS) én 2 albums in 2021 (PostHuman en Vertigo of Flaws) zijn ze alwéér toe aan een opvolger .  Het nieuwe album zal in 2022 verschijnen. Dikke aanrader opnieuw voor Krautrocklovers en voor fans van SUUNS, Minami Deutsch en BEAK>. 

Support komt van Motor!k. De Belgische kraut-rock band van Joeri Dobbeleir, Dirk Ivens (Dive, Klinik, Sonar,...) en Dries D'Hollander. De band heeft net de release van hun nieuwe plaat Odyssey achter hun kiezen, waarin ze de electronica-grenzen van het genre gaan opzoeken. Voor fans van Neu!

Motor!k

Motor!k is het Belgisch krautrock-trio van Dirk Ivens (Dive, Klinik, Sonar,...), Joeri Dobbeleir en Dries D'Hollander.

Lees meer

  Trees Speak

  De muziek van Trees Speak is een verbluffende trip waar kosmische soundscapes, prog rock, neojazz en elektronische muziek op wonderbaarlijke wijze samenkomen.

  Lees meer
   Trees Speak+ Motor!k
   17.11.22
   Deuren
   20:00
   Voorverkoop
   € 15
   Avondkassa
   € 18