Lip Service

Lip Service’s eigenzinnige songs zijn ernstig ziek en het is aanstekelijk: blootstelling aan de afbrokkelende grooves, kleverige melodieën en zure gitaren kan leiden tot gebroken popharten en struikelende dansbenen. Hun twee EP’s konden al op lof van Studio Brussel, Radio 1, Humo, Dansende Beren, Indiestyle en daMusic rekenen.

De volgende stap heet ‘Funny Face’, de debuutplaat die Lip Service’s eerste hoofdstuk afsluit. Negen songs, die zich naar goede gewoonte onder dekking van vrolijke verwarring in een achterkamertje van je hoofd nestelen. Voer voor fans van Talking Heads, Deerhoof, The Van Jets, Pixies, XTC en Dirty Projectors!

  • “Eén van de stemmen die we nog heel vaak gaan horen. Het klinkt een beetje “off”, maar zijn het niet de uitersten die na een tijdje de norm worden?” (Studio Brussel)
  • "Een straffere inlandse EP hebben we dit jaar nog niet gehoord." (daMusic)
  • “Plezier, technische bagage, aangenaam om naar te kijken, een sound waaraan menig numeriek hoger gerangschikt gezelschap een puntje kan zuigen.” (Humo)
  • "Om iets nonchalant te doen klinken, moet je er net meer  talent en moeite in steken. Dat is wat "People’s People" onderscheidt." ★★★★ (Indiestyle)