Lefto Presents: Leon Vynehall, Elisa Bee, Pippin

Leon Vynehall heeft ons laten weten dat hij vanavond niet kan optreden wegens ziekte. We zijn daarom helaas genoodzaakt om deze avond te annuleren. Er komt geen nieuwe datum.  Ticketkopers krijgen de keuze: ze worden terugbetaald óf ze mogen met hun ticket(s) naar Mo’ Juice: Hunee, zaterdag 17 december in de Chinastraat. In dat geval storten we €5 automatisch terug op uw rekening. Onze excuses alleszins voor dit ongemak. 

///////////////////////

De Britse DJ/Producer Leon Vynehall is een grote naam binnen de house en dance scene. Zijn debuut-EP Music For The Uninvited sloeg pers en publiek meteen met verstomming. Later sloot hij zich aan bij het immer geweldige Ninja Tune label. Op zijn nieuwste plaat Rare, Forever (7,8/10 van Pitchfork!) combineert Vynehall de stijlen waar hij groot mee werd: van postpunk tot techno en house. Zijn dj-sets monden standaard uit in explosieve feesten, wees gewaarschuwd.

De Italiaanse Elisa Bee maakt al meer dan 15 jaar naam en faam in de house- en technoscene. Met een eclectische platencollectie, van jazz en reggae tot hip-hop, house and techno weet ze de lont te vinden op elke dansvloer. Dj / producer Pippin is stilaan een begrip in de Belgische elektronische muziekscene. Als producer werkte hij voor artiesten als Meyy, Ikraan en Dushime. Van zware offbeat ritmes tot melodieuze landschappen, Pippin's veelzijdige sound heeft een betoverend effect. Voor fans van Flying Lotus en Arca!

Pippin(BE)

De experimentele dj & producer Pippin is stilaan een begrip in de Belgische elektronische muziekscene. Als producer werkte hij ondertussen voor artiesten als Meyy, Martha Da'Ro, Ikraan en Dushime.

Lees meer

Lefto Early Bird(BE)

Aangesloten bij groten zoals Brownswood, !K7, Stones Throw, Jazzy Sport en Appletree Records, heeft Lefto de hele wereld al op zijn grondvesten doen daveren: van Londen tot Tokyo en LA tot Singapore.

Lees meer

Leon Vynehall(UK)

Vynehall combineert stijlen waarmee hij werd: van postpunk en drone tot techno en house. Met dj-sets die standaard uitmonden in explosieve feesten bouwde hij een ijzersterke live reputatie op

Lees meer

Elisa Bee(IT)

De Italiaanse dj Elisa Bee is maakt al meer dan 15 jaar naam en faam in de house- en technoscene. Ze bracht eigen werk uit op tal van toplabels als UTTU, I Love Acid en Balkan Recordings.

Lees meer

Videos

Lefto Presents: Leon Vynehall, Elisa Bee, Pippin
16.12.22
Deuren
23:00
Voorverkoop
€ 20
Avondkassa
€ 24