Henry Rollins

Good to see you 2023

TICKETS BESCHIKBAAR VANAF 3 NOVEMBER, 10u.

Henry Rollins kennen we vooral als voormalig frontman van Black Flag en The Rollins Band. Hij geldt als een soort vaderfiguur voor veel alternatieve bands van vandaag. Maar Rollins is (veel) meer dan dat.  The Washington Post waagde zich al eens aan een opsomming: "Diatribist, biechtvader, provocateur, humorist, motiverende spreker...". Entertainment Weekly's lijst bevat "Punk Rock icoon. Gesproken woord dichter. Acteur. Auteur. DJ. Is er iets wat deze man niet kan?"

Als we Henry Rollins in één woord zouden moeten omschrijven komt "workaholic" allicht het dichtst in de buurt. Als hij niet op reis is, toert hij onophoudelijk als acteur, auteur, DJ, voice-over artiest en TV show host. Rollins heeft de wereld rondgereisd als spoken word artiest, als frontman van zowel de Rollins Band als Black Flag en als een eenzame reiziger met een onverzadigbare nieuwsgierigheid, met een voorkeur voor plaatsen waar niet wordt gereisd (Nepal, Sri Lanka, Siberië, Noord-Korea, Zuid-Soedan, Iran, ...). Sterke verhalen genoeg om te vertellen dus. En laat dat nu net hetgene zijn wat hij komt doen in Gent. Niet te missen!

Henry Rollins

In the '90s, Henry Rollins emerged as a post-punk renaissance man, without the self-conscious trappings that plagued such '80s artists as David Byrne. Since Black Flag's breakup in 1986, Rollins has...

Lees meer
  Henry RollinsGood to see you 2023
  Deuren
  19:30
  Voorverkoop
  € 27
  Avondkassa
  € 31

  20u30: Start voorstelling
  22u45: Einde voorstelling
  (geen pauze)