Stadt + Elias

Stadt is het muzikaal brouwsel van een bende topmuzikanten: Fulco Ottervanger (Beraadgeslagen), Frederik Segers, Joris Cool, en Simon Segers (De Beren Gieren, Sylvie Kreusch, MDCIII, ...). Sinds debuutplaat Kind of Diversion mengt de band krautrock met psychedelica. Hun albums worden steevast enthousiast onthaald door pers en publiek. “Proef de tannine van psychedelica, kraut- en progrock, en een tikkeltje postpunk. Hoe dieper de Stadttrap rolt, hoe onstuimiger ze tekeergaan”, schreef Focus Knack al eens. Ondertussen staat ze klaar met een vierde full album, Meerstadt. Improvisaties krijgen alle tijd en ruimte om zich te ontvouwen tot songs vol melodie, groove en karakter.  

Elias Devoldere is niet alleen één van de meest ingenieuze drummers van de Belgische muziekscene, maar toonde zich de laatste jaren ook als songwriter, componist, zanger én producer. We leerden Elias kennen als drummer bij onder meer Nordmann, Robbing Millions en Hypochristmutreefuzz. Vorig jaar debuteerde hij op Unday Records met een mooie EP. Na nog een jaar werken, sleutelen en schrappen is zijn debuutalbum klaar om het daglicht te zien. We krijgen een eerste glimp in de vorm van het intrigerende 'Can You Feel The Fear'

Elias(BE)

Elias Devoldere is niet alleen één van de meest ingenieuze drummers (Nordmann, Robbing Millions, ...) van de Belgische scene, maar toonde zich de laatste jaren ook als songwriter, componist en zanger.

Lees meer

Stadt(BE)

Vier in de jazz gepokt en gemazelde heren die zich onbevreesd op de psychedelica en krautrock storten, dat is STADT!

Lees meer

Videos

Stadt + Elias
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 16
Avondkassa
€ 19