S10

Twee jaar nam S10 de tijd om aan haar nieuwe album te werken. Na Vlinders (2020) veranderde er veel in korte tijd voor de 21-jarige artieste. Ze schitterde met ‘De Diepte’ op het Eurovisie Songfestival en veroverde met haar unieke stem en ontwapenende persoonlijkheid de harten van het publiek wereldwijd. Een zomer vol uitverkochte shows en festivals volgde.

Op haar gloednieuw album neemt ze de luisteraar mee in haar eigenzinnige wereld. "Ik Besta Voor Altijd Zolang Jij Aan Mij Denkt" is naar eigen zeggen geen terugblik, maar een reflectie op het leven dat ze nu leidt. Op singles als ‘Laat Me Los’ (met BLØF), ‘Nooit Meer Spijt’ (met Froukje) en 'De Ergste Dag' (met rapper Mula B) laat ze haar veelzijdigheid als artieste horen.

Het eerste deel van het album is geschreven in Stockholm, waar S10 veel rust en inspiratie vond. Ze werkte er onder andere met producer August én met haar vaste producer Sim Fane, die recentelijk aan het album van DJ Khaled werkte voor een nummer met Drake.  

S10(NL)

De in 2000 geboren Stien den Hollander vertelt door middel van rap, zang en spoken wordt haar meest persoonlijke verhalen.

Lees meer

  Videos

  S10
  ma 17.04.23
  Koop tickets
  Deuren
  19:00
  Voorverkoop
  € 18
  Avondkassa
  € 23,50

  I.s.m. Ha Concerts

  Line-up