Mo' Juice: Hunee

+ Mo Disko & Nico Juice

Al ooit iemand één zien worden met de dansvloer? Hunee komt aardig in de buurt als hij achter de draaitafels staat. Als een magneet sleurt hij zijn publiek mee op een muzikale trip waar tijd en ruimte verdampen. Zijn exploratieve, energieke dj-sets zijn stuk voor stuk unieke creaties die voortdurend evolueren. Van hitsige disco naar ijskoude techno schakelen, Hunee draait er zijn hand niet voor om.

Zijn onverschrokken aanpak om muziek te spelen uit alle tijdperken en alle hoeken van de wereld is gevoed door een onbegrensde muzikale nieuwsgierigheid. Ondertussen hebben zijn dj-sets hem over de hele de wereld gebracht. Of hij nu de hele nacht in een intieme kelder speelt of de mainstage van een groot festival afsluit, zijn sets staan voor kwaliteit en barsten van de emotie zodat elke set tot een onvergetelijke ervaring wordt.

Mo Disko(BE)

Mo Disko aka Dirty Mind aka deel van Disko Drunkards. Ook bekend als Mo van Mo & Benoelie aka the Glimmers. Berucht en bemind omwille van zijn uitstekende platenkeuze (luister maar naar de Free...

Lees meer

hunee(DE)

Al ooit iemand één zien worden met de dansvloer? Hunee komt aardig in de buurt als hij achter de draaitafels staat.

Lees meer

    Nico Juice(BE)

    Als bezieler van de Mo’ Juice parties, achter de decks als het duo Juice Blenders, als organisator van de Democrazy-concerten,... Nico Juice is een vaste waarde in het Gentse muzieklandschap.

    Lees meer
    Mo' Juice: Hunee+ Mo Disko & Nico Juice
    17.12.22
    Deuren
    23:00
    Voorverkoop
    € 17
    Avondkassa
    € 20