Isolde Lasoen

+ Roufaida

Isolde Lasoen is niet alleen drummer bij DAANAbsynthe Minded en tal van andere projecten, maar ook een veelzijdige muzikante, zangeres, tv-persoonlijkheid én frontvrouw van haar eigen band. Als Isolde Lasoen geeft ze een nieuwe wending aan haar solocarrière, mét een nieuwe plaat die eraan komt.

In 2021 kwam ze naar buiten met haar versie van ‘The Four Horsemen’, de culthit van Aphrodite’s Child, de progrockband van Vangelis en Demis Roussos. Ze stond er maanden hoog mee in de Vox-lijst van Radio 1 en zelfs weken op 1. Dat succes gaf haar de goesting om aan een soloplaat te werken. Al haar invloeden laat ze doorsijpelen: van soundtracks en psychedelica tot prog rock en Franse muziek uit de jaren '70. Op 8 maart verschijnt haar nieuwe plaat Oh Dear,  waar ze GainsbourgMorricone en Françoise Hardy naar de 21ste eeuw katapulteert. Check alvast de kersverse single 'Douce Mélancolie', samen met Bertrand Burgalat!

De Rotterdamse Roufaida brengt muziek die werelden doen versmelten. Ze creëert een alternatief popuniversum met Noord-Afrikaanse elementen en laat zich daarbij inspireren door Arabische dichters, gnawa grooves en indiepop. Op gloednieuwe single 'Don't Bend' horen we invloeden van artiesten als FairuzImarhan en Nilüfer Yanya. Eentje om in de gaten te houden!

Roufaida (NL)

De Nederlandse Roufaida breng ingetogen indie pop met gitaar, guembri, vintage Riffijnse cassette samples en beats. Voor fans van Björk, Fairuz en Aldous Harding.

Lees meer

Isolde Lasoen(BE)

Isolde Lasoen is niet alleen drummer bij DAAN, Absynthe Minded en tal van andere projecten, maar ook een veelzijdige muzikante, zangeres, tv-persoonlijkheid én frontvrouw van haar eigen band.

Lees meer

Videos

Isolde Lasoen+ Roufaida
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 22
Avondkassa
€ 25