School is Cool

+ Monokimono (VI.BE support)

Terwijl album nummer vier, Things That Don’t Go Right in 2020 virtuoos gekortwiekt werd door de pandemie, begon frontman Johannes Genard van School is Cool al te schrijven aan de opvolger. “Als je niet doorploetert, geef je je gewonnen”, zegt hij. Het geploeter werd een collectie van dertien emotionele, energieke songs, met de typische weirde School is Cool-keuzes en veel spelplezier. Brittle Dream zal de plaat heten.

School is Cool stelt zijn nieuw album voor én neemt een stevige lading hits mee: 'I'm Not Fine', 'Close', 'The World Is Gonna End Tonight', ... keuze genoeg voor een feestje in de Charlatan!

Met frontman Ben Tanghe op gitaar, synths en zang, Ella Salvador Dalemans op percussieve sampler & zang en Jérôme Pringiers op synths neemt monokimono zijn publiek mee op roadtrip doorheen zijn ziel. Twin Peaks-beats, onaardse synthetische koortjes en Nederlandstalige teksten vol verlangen. 

Support van dienst is VI.BE support monokimono. Twin Peaks-beats, onaardse synthetische koortjes en Nederlandstalige teksten vol verlangen, dat is monokimono. Ruw en dansbaar, soms teder en ongrijpbaar, altijd eerlijk. Voor fans van Eefje De Visser en Spinvis.

Monokimono(BE)

Twin Peaks-beats, onaardse synthetische koortjes en Nederlandstalige teksten vol verlangen.

Lees meer

School Is Cool

De Antwerpse band School Is Cool is toe aan zijn tweede album. Het indie sextet werd opgericht in 2009, en behaalde in 2010 de overwinning op Humo's Rock Rally.Met debuutplaat Entropology uit 2011...

Lees meer
School is Cool+ Monokimono (VI.BE support)
09.03.23
Uitverkocht
Deuren
20:00
Voorverkoop
€ 18
Avondkassa
€ 21