Fleddy Melculy

+ Tusky

Het illustere gezelschap Fleddy Melculy ontpopte zich de laatste jaren tot misschien wel de populairste Belgische metalact van ons land. Na hits als 'Feestje In Uw Huisje', 'Pinker', 'Geen Vlees Wel Vis', 'Varken', '668' en 'Ik Ben Kwaad', massa's online buzz, optredens op o.a. Graspop, Pukkelpop en Werchter Classic (support Guns 'n Roses).

Op elk album bewijst de band waarom Fleddy Melculy zo snel populair is geworden: vintage hardcore met heel wat metal ingrediënten waarvan je elke song de longen mee uit je lijf schreeuwt. Hard en catchy as f***! Tijdens de Coronacrisis schreef Fleddy een nieuwe EP met de veelzeggende titel …And just niks for all. In 2022 ging de band op tournee door Europa en speelden zo 36 shows. In 2023 geven ze plankgas in De Vooruit, samen met support act Tusky, een band ontstaan uit de assen van de punkrock band John Coffey.

Tusky(BE)

Tusky ontstond uit de assen van punkrockband John Coffey. Na een reeks clubshows en festivals zijn ze klaar om de wereld te heroveren.

Lees meer

  Fleddy Melculy(BE)

  Een uit de hand gelopen grap ('T-shirt Van Metallica') blijkt een gigantisch geoliede metalmachine die festivals platspeelt, zalen doet ontploffen en de juiste ironie doorheen hun trashmetal mengt.

  Lees meer
  Fleddy Melculy+ Tusky
  Deuren
  19:30
  Voorverkoop
  € 20
  Avondkassa
  € 23