Milo Meskens

+ Jen

Le nouveau Milo Meskens est arrivé. Na Milo Meskens' hitsingles 'Here With Me' en 'New Beginning' bracht hij Contrast uit in 2018, een album vol sterke, ingewikkelde popsongs. Op nieuwe nummers als  'Fool'  bevestigt hij zijn virtuositeit en vakmanschap als gitarist en songwriter. Meskens speelt al meer dan 20 jaar gitaar en het is er aan te horen. Het wordt reikhalzend uitkijken naar zijn tweede langspeler. 

Voor de opnames van de nieuwe plaat vond hij gelijkgestemden in James Williams, Amos Lee en de drummer van TheColorGrey, die een groove machine bleek te zijn en elk nummer naar een hoger niveau tilde. Een geweldig duo met Victor Defoort (Roméo Elvis) op bas. Bye bye brave pop! 

Jen, het project rond de Brugse singer-songwriter Jente Neels, staat klaar om de volgende grote stappen te nemen. Naast haar rol als muzikante bij onder andere Sylvie Kreusch en Ratmosphere, laat ze ons nu kennis maken met haar breekbare kant, met nummers waarin ze haar eigen identiteit en gevoelens vooropstelt. Nummers die je meenemen, niet loslaten en volledig omarmen. Voor fans van Phoebe Bridgers, Stella Donnelly en Holly Humberstone.

Jen(BE)

Jen is het project rond de Brugse singer-songwriter Jente Neels, die je kent als muzikante bij Sylvie Kreusch en Ratmosphere. Met Jen grijpt ze je vast om niet meer los te laten. Breekbaar en eerlijk.

Lees meer

Milo Meskens(BE)

Zijn mix van pop, folk en blues levert hem vergelijkingen op met artiesten als Ben Howard, John Mayer, Jeff Buckley, James Bay en JP Cooper.

Lees meer
Milo Meskens+ Jen
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 15
Avondkassa
€ 18