CARM

CARM is het soloproject van multi-instrumentalist, producer en arrangeur CJ Camerieri. Doet geen belletje rinkelen? Je hoorde hem nochtans al op een aantal legendarische nummers: de trompetsolo op Paul Simon’s ‘The Boxer’, of de memorabele hoornpartijen op Bon Iver’s ‘For Emma, Forever Ago’, The National’s ‘Fake Empire’ of Sufjan Steven’s ‘Chicago’: allemaal Carmerieri. Hij werkte zo ook samen met artiesten als John Legend, The Tallest Man On Earth, … De favoriete muzikant van uw favoriete muzikant dus. 

Op zijn nieuwe plaat horen we hem invloeden uit jazz en klassieke muziek ombuigen tot eigentijdse pop. Volgens Camerieri "begon CARM met de vraag: 'Wat voor plaat zou mijn trompetspelende helden uit het verleden vandaag de dag maken? Ik geloof dat ze zouden willen werken met de beste producers, beatmakers, songwriters en zangers om nieuwe, echt cultureel relevante muziek te maken.” En dat is exact wat hij gedaan heeft met zijn soloproject. 

Carm(US)

CARM is het soloproject van multi-instrumentalist, producer en arrangeur CJ Camerieri, topmuzikant bij o.a. Bon Iver, Paul Simon, John Legend, The National, ...

Lees meer
    CARM

    Line-up