Mooneye

+ Arend Delabie

Sinds Mooneye zegevierde in ‘De Nieuwe Lichting’ van 2019, is de band niet meer weg te denken uit het Belgische alternatieve muziekcircuit. Een dik jaar na debuutplaat Big Enough heeft Mooneye, de band rond singer-songwriter Michiel Libberecht, weer nieuwe muziek klaar! 

Libberecht ontpopte zich in enkele jaren van een ietwat naïeve songschrijver tot een ware vakman. De nummers van Mooneye zijn wars van de laatste muzikale trends. Ze trachten even tijdloos te zijn als songs van voorbeelden Neil Young, R.E.M. en The Smiths.  Het resultaat is indierock die door een geoliede band wordt vertaald in een opzwepende liveperformance. Mooneye is tegelijk klein en groot, secuur en speels, en heeft met Libberecht een melancholische stem die je bij je nekvel grijpt.

Tijdens de ‘Big Enough’ tour werkte de band aan nieuwe nummers, met een duidelijk plan: de energie die de band live kenmerkt vastleggen op plaat. Het eerste tastbare resultaat daarvan is een nieuwe single die in februari 2023 uitkomt.

Arend Delabie(BE)

Een jonge bedroom producer/songwriter, die nu eindelijk uit die bedroom komt. Intrigerende songs, frisse melodieën, clevere hooks en nog veel meer. 'Talent' heet dat in het jargon!

Lees meer

Mooneye(BE)

Indierock met elementen uit de folk en country die door een geoliede band wordt vertaald in een opzwepende liveperformance. Mooneye is tegelijk klein en groot, secuur en speels.

Lees meer

Videos

Mooneye+ Arend Delabie
23.03.23
Uitverkocht
Deuren
20:00
Voorverkoop
€ 16
Avondkassa
€ 19