Mooneye

Sinds Mooneye zegevierde in ‘De Nieuwe Lichting’ van 2019, is de band niet meer weg te denken uit het Belgische alternatieve muziekcircuit. Een dik jaar na debuutplaat Big Enough heeft Mooneye, de band rond singer-songwriter Michiel Libberecht, weer nieuwe muziek klaar! 

Libberecht ontpopte zich in enkele jaren van een ietwat naïeve songschrijver tot een ware vakman. De nummers van Mooneye zijn wars van de laatste muzikale trends. Ze trachten even tijdloos te zijn als songs van voorbeelden Neil Young, R.E.M. en The Smiths.  Het resultaat is indierock die door een geoliede band wordt vertaald in een opzwepende liveperformance. Mooneye is tegelijk klein en groot, secuur en speels, en heeft met Libberecht een melancholische stem die je bij je nekvel grijpt.

Tijdens de ‘Big Enough’ tour werkte de band aan nieuwe nummers, met een duidelijk plan: de energie die de band live kenmerkt vastleggen op plaat. Het eerste tastbare resultaat daarvan is een nieuwe single die in februari 2023 uitkomt.

Mooneye(BE)

Mooneye is het solo-project van Michiel Libberecht. Zijn muziek wordt omschreven als rammelende popliedjes op met de melacholische stem van Michiel begeleid door een akoestische gitaar.

Lees meer

Videos

Mooneye
do 23.03.23
Koop tickets
Deuren
20:00
Voorverkoop
€ 16
Avondkassa
€ 19

Line-up