Jakomo

+ Soft Boy

De Brusselse band JAKOMO zet een sound neer die ze zelf tot suave rock doopten.  Na een welverdiende finaleplaats in Humo’s Rock Rally 2020 en een sterke debuut-EP Fastbreak zagen we ze potten breken op o.a. Dour, in de Botanique en Ancienne Belgique.  Met recente singles als “Call Me Out” en “Sexdroom” zet JAKOMO duidelijk grote stappen zonder zijn speelse lo-fi karakter te verliezen. Met de hulp van producer Michiel De Maeseneer (Balthazar, Sylvie Kreusch, Nordmann..) krijgen we een eclectische mix van catchy melodieën, alternatieve hooks en groove rhythms voorgeschoteld. JAKOMO’s debuutplaat verschijnt in het voorjaar van 2023 op On The Level.

Soft Boy, het pseudoniem van Xander Hamelton, bricoleerde op zijn slaapkamer zijn debuutalbum This Took a Long Time bij elkaar, een friszoete mix van harmonieën, humor en twangy verende grooves. Om zijn bedroompop podiumparaat te maken, heeft hij enkele getalenteerde vrienden om zich heen verzameld en sindsdien blaast hij met een zachte zomerse bries alsnog publieken omver. Al zingend over stalkers, bibliofielen en kunstschoolposers maakt hij de spreidstand tussen een halve eeuw popmuziek: van Beach Boys naar Gorillaz, Velvet Underground naar Of Montreal. Party soft!

Soft Boy(BE)

Soft Boy, het pseudoniem van Xander Hamelton, bricoleerde op zijn slaapkamer zijn debuutalbum This Took a Long Time bij elkaar, een friszoete mix van harmonieën, humor en twangy verende grooves.

Lees meer

Jakomo(BE)

Met recente singles “Call Me Out” en “Sexdroom” zet JAKOMO grote stappen zonder zijn lo-fi karakter te verliezen. JAKOMO’s debuutplaat verschijnt in het voorjaar van 2023.

Lees meer

  Videos

  Jakomo + Soft Boy
  26.04.23
  Deuren
  20:00
  Voorverkoop
  € 10
  Avondkassa
  € 13