The Haunted Youth

Extra show! + Isaac Roux

Goed nieuws komt nooit alleen: de eerste show van The Haunted Youth verkocht in geen tijd uit. Nog beter nieuws: we mogen een extra show aankondigen!  

The Haunted Youth brengt meeslepende psych pop die doet denken aan het beste van MGMT, DIIV, Slowdive of zelfs The Cure. Zijn songs pakken uit met een grootse, dromerige en internationale sound waar je als een blok voor valt. Debuutsingle ‘Teen Rebel’ was meteen een schot in de roos: werd volop gedraaid én bejubeld in binnen- en buitenland. Consequence of Sound: '"Guitar-driven and coated in a velvety dream pop haze, The Haunted Youth captures the essence of being young, hungry and hopeful."

Met passages op festivals als Rock Werchter, Best Kept Secret en ESNS zijn ze een van de populairste Belgische livebands van het moment. Voor het concert op Pukkelpop afgelopen zomer kreeg de band maar liefst vier sterren van Humo. Met zijn debuutplaat Dawn Of The Freak zet hij zijn zegetocht onverstoord verder. De pers is alvast laaiend enthousiast, getuige de ★★★★ van De Morgen, Humo en lyrische quotes als "Dawn Of The Freak is een debuut dat Belpopgeschiedenis schrijft" (Enola).

isaac roux(BE)

Isaac Roux is het singer-songwriter project van Louis De Roo, waarin hij indiefolk vermengt met dromerige elektronica.

Lees meer

  The Haunted Youth(BE)

  The Haunted Youth is de band rond Joachim Liebens (27) uit Hasselt en brengt meeslepende psych pop die doet denken aan het beste van MGMT, DIIV, Slowdive of zelfs The Cure.

  Lees meer
  The Haunted Youth Extra show! + Isaac Roux
  Uitverkocht
  Deuren
  19:30
  Voorverkoop
  € 20
  Avondkassa
  € 24