Compact Club: Compact Disk Dummies / 10Y 'The Reeling'

Anniversary Party w/ Hercules & Love Affair dj's, Silver Sisters, Hermanos Inglesos

Wegens het overrompelende succes gooit Compact Club zijn breedste deuren open: Het verjaardagsfeest van 'Mess With Us' en 'The Reeling' verplaatst van de balzaal naar de concertzaal. Dat betekent dat er nieuwe tickets vrijkomen!

Time flies when you’re making classics. 
In 2013, het jaar dat we overspoeld werden door de Harlem Shake en een twerkende Miley Cyrus, wisten twee Desselgemse broers van 17 en 19 jaar een Belgische klassieker uit hun mouw te schudden. Mess With Us, de EP met daarop hitsingle ’The Reeling’, blaast dit jaar tien kaarsjes uit. En vieren zullen ze. De EP is voor het eerst in tien jaar tijd weer op vinyl te verkrijgen. De Dummies bouwen daarom een eenmalig feest om niet snel te vergeten. 

‘Mess With Us’ wordt integraal gespeeld in speciale bezetting. De nacht wordt verder ingezet met een afterparty. Bevriende dj’s en de CDD dj's aka Silver Sisters  nemen plaats achter de draaitafels. En ze nodigen ook enkele vrienden uit: niemand minder dan Hercules & Love Affair zal de nacht onder stoom zetten met een dj-set. De New Yorkse act is een gevestigde waarde in het nachtleven, hitsingles als 'Blind' mogen op geen enkele party ontbreken. De gebroeders Coorevits noemen hun titelloze debuutalbum uit 2008 'één van de belangrijkste inspiraties voor onze carrière en het beste dansalbum van de laatste vijftien jaar'.  Gents duo Hermanos Inglesos (ook twee broers) herrezen onlangs uit hun as en zullen ook het feest vervoegen.

Ticketkopers krijgen de kans om als eerste een gesigneerde Mess With Us vinyl in bezit te hebben aan een scherpe prijs, samen met andere exclusieve merch.

Transistorcake(BE)

Transistorcake brengt een spontane mix van oud en nieuw waarin kleurrijke melodieën, sierlijke synths en sterke baslijnen een extatisch geheel vormen.

Lees meer

Compact Disk Dummies(BE)

Sinds succesvolle albums als 'Silver Souls' en 'Neon Fever Dream' en de classic EP 'Mess With Us' (single 'The Reeling') razen de gebroeders Coorevits als een wervelwind door het Belgische muziekland.

Lees meer

Hercules & Love Affair(US)

Onder het moniker Hercules & Love Affair brengt bezieler Andy Butler een aanstekelijke synthese van disco en andere spannende sonische horizonten.

Lees meer

Hermanos Inglesos(BE)

Hermanos Inglesos aka de broertjes Cedric en Didier Engels zijn ondertussen gevestigde waarden in het Belgische Dj land. Jaren lang waren ze platenruiters van dienst op de hipste feestjes en graag...

Lees meer
Compact Club: Compact Disk Dummies / 10Y 'The Reeling'Anniversary Party w/ Hercules & Love Affair dj's, Silver Sisters, Hermanos Inglesos
Uitverkocht
Deuren
21:30
Voorverkoop
€ 19
Avondkassa
€ 24