Dub Up Session: Youth & Truth

Special Guest: Prince Livijah

De volgende Dub Up Sessie staat gepland op 31 maart. Voor deze sessie wijkt Dub Up uit naar Minus One. 

Dub Up werd opgericht in 2016 met een missie om reggae & good vibes te verspreiden. Je kent hen misschien van hun label Dub Up Records, de wekelijkse Frequency Radioshow of de voorbije 2 uitverkochte Dub Up sessies. Speciaal voor deze avond presenteren ze een nieuwe upgrade van hun soundsystem. 

 Het West-Vlaamse Youth & Truth brengt sinds 2005 spirituele rootstreggae in een diepgaande soundsystem ervaring. Met een sterke focus op de boodschap in hun muziek. Bereid je voor op een clash tussen de 2 sounds van Dub Up en Youth & Truth!

De Britse MC Prince Livijah is al meer dan 25 jaar de vaste MC van Jah Youth Soundsystem, de Roots Ambassador. True born rastaman passing through!

Lokaal MC talent Dub Tubbie en Baba T vervolledigen de line up. 

Dub Up Hifi(BE)

Dub up Hifi werd opgericht in 2016 en met een missie om reggae te verspreiden staat deze crew garant voor een stevige sessie. Je kent hen misschien van hun label Dub Up Records of de wekelijkse Freque

Lees meer

Prince Livijah(UK)

Met 20 releases op zijn naam en tours door Europa & Afrika heeft deze true born rastaman een sterke reputatie op het podium.

Lees meer
    Dub Up Session: Youth & TruthSpecial Guest: Prince Livijah