Kevin Morby

+ Macie Stewart

Kevin Morby is een graag geziene gast bij Democrazy. Hij bezorgde ons al onvergetelijke avonden, waaronder zijn memorabel concert bij zonsondergang in de prachtige DOKarena in 2016. Waar hij toen nog aan de weg timmerde is hij intussen uitgegroeid tot één van de grote namen in de indiescene. 

In een vorig leven was Kevin Morby bassist bij Woods en aanvoerder van zijn eigen band, The Babies. Maar de bal ging pas echt aan het rollen voor de Texaanse troubadour toen hij solo aan de slag ging.  Albums als Harlem River (zijn debuut), Singing Saw en City Music zijn klassiekers geworden. Op zijn nieuwste plaat This Is A Photograph zingt hij over de beroerte van zijn vader.  In ware Americana-stijl brengt Morby een eerbetoon aan de dromers, aan het leven de dood, de tijd die we op aarde hebben en wat je daarmee doet. Voer voor fans van Kurt Vile, Lou Reed en Neil Young.

Chicago zanger, songwriter, componist en multi-instrumentalist Macie Stewart's eerste album  'Mouth Full of Glass' is gesneden uit zelfontdekking en het geluid van een nieuwe start. 

Dj Jasper Wentzel

Dj Jasper luistert al zijn hele leven naar muziek. Op tien jaar startte hij met het kopen van ontelbare singles en LP's, op veertien begon de opbouw van de CD collectie. Hij kon zijn muzikale passies...

Lees meer

  Macie Stewart(US)

  Chicago zanger, songwriter, componist en multi-instrumentalist Macie Stewart's eerste album is gesneden uit zelfontdekking en het geluid van een nieuwe start.

  Lees meer

  Kevin Morby(US)

  Heerlijk romantische, contemplatieve indie folk voor fans van Kurt Vile, Real Estate en Cass McCombs. In een vorig leven was Kevin Morby bassist bij Woods en aanvoerder van zijn eigen band, The Babies...

  Lees meer
  Kevin Morby+ Macie Stewart
  Deuren
  19:30
  Voorverkoop
  € 25
  Avondkassa
  € 29

  Tickets gaan in verkoop vanaf 27.01.2023, 10u.