Peuk + Mitraille

PEUK staat garant voor pisnijdige sludge pop met een stevige Riot Grrrl aan het hoofd. De titelloze debuutplaat klinkt als een vroege Cat Power die de versterkers van Sonic Youth even mag lenen. Live ontpopte PEUK zich tot een ware revelatie, met optredens op Sonic City, clubconcerten en een bijzonder hete en festivalzomers met o.a. Pukkelpop, Les Ardentes en Leffingeleuren op de teller. Het Limburgse trio legt graag een laag teer op je ziel en is bij beluistering even verslavend als nicotine. Denk Hole, denk Pixies, Sonic Youth, The Breeders, ... Peuk’s tweede album “Escape Somehow” verschijnt op 14 april op [PIAS].

Mitraille is een garagepunk band uit Antwerpen. Het drietal mengt het vuilste wat garage te bieden heeft met hoekige, ultra-nerveuze postpunk en lompe DIY-kelder-hardcore.  Er is één constante: hard gaan. Sinds de band in 2018 hun intrede maakte in de lokale muziekscene, is Mitraille hard gegaan. Sindsdien bracht de band drie EP's en een full album uit. 2022 bleek het actiefste jaar. De band bracht het album 'Mitraille' uit, dat kon rekenen op een stroom lovende reacties uit binnen- en buitenland.  Momenteel werkt de band volop aan nieuw materiaal (opnieuw: hard gaan) en staat er een 10-daagse buitenlandse tour in de steigers voor najaar 2023. 

Dit concert is een samenwerking met Scratch + Snuff.

Mitraille(BE)

Mitraille mengt het vuilste wat garage te bieden heeft met hoekige, ultra-nerveuze postpunk en lompe DIY-kelder-hardcore.

Lees meer

  Peuk(BE)

  PEUK: elk apart doen ze nog vanalles (misschien zeggen Evil Superstars, Millionaire of Heisa u iets?), maar samen staan ze garant voor pisnijdige sludge pop met een stevige Riot Grrrl aan het hoofd.

  Lees meer
  Peuk + Mitraille
  15.05.23
  Deuren
  19:30
  Voorverkoop
  € 12
  Avondkassa
  € 15

  Dit concert wordt verplaats naar 15 mei wegens ziekte, tickethouders worden op de hoogte gebracht via mail.