Everything UK: The Rats Invite... Pozi

De Gentse band THE RATS zorgt voor een passend muzikaal ijkpunt tijdens Everything UK. En zij niet alleen: de vijf nodigen Pozi uit,  één van hun Britse evenknieën.

THE RATS is de reïncarnatie van de notoire punkband London Bullet. Vorig jaar deden ze mee aan Humo’s Rock Rally en daar werden ze omschreven als “zo Brits als lauwe lager”. Hoe positief dat bedoeld was, ontdek je in Trefpunt. Maar weet alvast dat er in Gent en omstreken weinig postpunkbands zijn die zo verrukkelijk geagiteerd klinken.

Het Britse Pozi is doordrenkt van de allerbeste rare Britse indiepop. Het trio van drummer/zanger Toby Burroughs, violiste/zangeres Rosa Brook en bassist/zanger Tom Jones heeft een schuwe, rusteloze energie. 

THE RATS(BE)

Geagiteerde postpunk met machinale grooves en teksten doordrenkt van de grootstadblues. De Gentse postpunkformatie The Rats raast door de underground zoals het echt ongedierte betaamt.

Lees meer

POZI(UK)

Pozi een band doordrenkt met het allerbeste van Britse indiepop, Het trio van Toby Burroughs, Rosa Brook en Tom Jones heeft een schuwe, rusteloze energie.

Lees meer
Everything UK: The Rats Invite... Pozi
16.03.23
Deuren
20:30
Voorverkoop
€ 12
Avondkassa
€ 15