De 40 uur van Studio Brussel: Purple Disco Machine, Amber Broos & Jeroen Delodder

Studio Brussel wordt 40. En dat gaan we vieren. Op 21 en 22 april nemen we 40 uur De Vooruit in Gent over. 40 uur feest voor 40 jaar Studio Brussel. 40 uur radio, bands, dj’s en veel meer.

Purple Disco Machine
Lady Gaga, Kylie Minogue, Balthazar… het lijstje grote namen dat zich door Purple Disco Machine liet overgieten met een funky sausje is intussen eindeloos. Voor zijn remix van Lizzo’s ‘About Damn Time’ kreeg de Duitser pas nog een Grammy. En dan zijn er nog zijn eigen hits: ‘Hypnotized’, ‘Male Stripper’, ‘Dopamine’ … het gelukshormoon van de dance komt naar Gent en daar zijn we trots op!  

Amber Broos
Waar was jij op je twintigste? Níet op de main stage van Tomorrowland, en Amber Broos dus wel. De Leuvense leerde het vak als kind al van haar papa en stelt elke week in ‘Untz’ de beste dance van het moment aan je voor. Ook achter haar decks duikt Amber diep in de house en techno. Pas als ze de meest blinkende parels aan haar vingertoppen heeft hangen, komt ze lachend weer naar boven.  

Jeroen Delodder
Een Studio Brussel-feestje zonder Jeroen Delodder is als de Rode Duivels zonder Kevin De Bruyne. Wie bij The Greatest Switcher op de dansvloer staat, gaat mee op reis door de geschiedenis van de dance en sluit op de vloer vriendschappen voor het leven. Zijn sets noemt hij we-time, zelfs van zaterdagen maakt hij Disco Donderdagen en als het aan hem ligt, wordt deze laatste nacht ook de langste.

In samenwerking met VIERNULVIER en Studio Brussel.

Bibi Seck(BE)

Bibi Seck is een Antwerpse dj die elke dansvloer in vuur en vlam zet. Ze draait house, funk, electro, 80's, boogie, kortom: alles wat groovy en dansbaar is!

Lees meer

Purple Disco Machine(DE)

Lady Gaga, Kylie Minogue, Balthazar… het lijstje grote namen dat zich door Purple Disco Machine liet overgieten met een funky sausje is intussen eindeloos.

Lees meer

  Faisal(BE)

  Faisal klom enkele jaren geleden in sneltempo op tot 'Beste Belgische DJ' (Red Bull Elektropedia Awards 2016). Sindsdien kennen we hem ook als producer, StuBru dj en sidekick bij De Ideale Wereld.

  Lees meer

  amber broos(BE)

  De Leuvense Amber Broos leerde het vak als kind al van haar papa en stelt elke week in ‘Untz’ de beste dance van het moment aan je voor. Ook achter haar decks duikt Amber diep in de house en techno.

  Lees meer
   De 40 uur van Studio Brussel: Purple Disco Machine, Amber Broos & Jeroen Delodder
   Deuren
   23:30
   Voorverkoop
   € 25
   Avondkassa
   € 28

   De ticketverkoop start op 21 februari, 11u.