Palmarium: Zonderwerk

+ Opya

ZONDERWERK: het nieuwe project van Dijf Sanders en Linde Carrijn presenteert debuutalbum Babel (Dauw). Babel werd aanvankelijk gecreëerd voor het gelijknamige theaterstuk van architect en kunstenaar Steve Salembier. Ondanks de oorspronkelijke context van de compositie als soundtrack voor een theaterstuk, wordt dit album voor de band gezien als een op zichzelf staand werk, waarvan het complexe sonische materiaal kan worden gewaardeerd zonder het stuk gezien te hebben.

Met klokken en metaal als basismateriaal bouwen Carrijn en Sanders soundscapes die tegelijk verleidelijk en verontrustend zijn. Babel geeft perfect de oxymoron weer van de door de mens gemaakte betonnen jungle weer, die tegelijk onherbergzaam en eindeloos ontzagwekkend is.

Opya is een sonisch en performatief project van kunstenaars Pauline MIKÓ (BE) en Job WORMS (NL). Met als doel de relatie tussen planten, natuur en mens te versterken, treedt het duo live op in symbiose met planten, waarbij hun set gebaseerd is op luisteren en improvisatie.

Opya

Opya is een sonisch en performatief project van kunstenaars Pauline MIKÓ (BE) en Job WORMS (NL) waarin planten, het lichaam en technologie in dialoog gaan.

Lees meer

    Zonderwerk(BE)

    Zonderwerk is het nieuwe project van Dijf Sanders en Linde Carrijn. Met klokken en metaal als basismateriaal bouwen ze soundscapes die tegelijk verleidelijk en verontrustend zijn

    Lees meer