Palmarium: Schntzl

+ Ricky Ronda

Schntzl is het Belgisch duo Hendrik Lasure (piano, elektronica) en Casper Van De Velde (drums, elektronica). Schntzl maakt ‘hypervisuele’ muziek, provocerend en tegelijk ook zoet. Hun muziek klinkt als popmuziek van een parallel universum, een afbraak van gevestigde waarden maar met een voorliefde voor kitsch. Begeleid door hun percussie, samplers, keyboards en drums functioneren ze als een feilloos orkest van twee mensen, die om elkaar heen dansen en draaien.

Ricky Ronda is een project van Brussels-based muzikant en visueel kunstenaar Brecht Hayen, bekend van zijn band Frankie. Zijn folky, lofi elektronisch debuut In Principe kwam in december uit op het boutique label Blickwinkel.

De concertreeks PALMARIUM brengt zes avonden muziek naar de prachtige Plantentuin van het Gents Universiteitsmuseum! VIERNULVIERKunstmestDemocrazy & GUM kozen deze artiesten voor je uit:

Ricky Ronda(BE)

Ricky Ronda is een project van Brussels-based muzikant en visueel kunstenaar Brecht Hayen, bekend van zijn band Frankie.

Lees meer

    Schntzl(BE)

    Belgisch duo Hendrik Lasure en Casper Van De Velde brengen onder de noemer Schntzl hypervisuele muziek. Een sound dat een parallel universum creëert aan popmuziek met een voorliefde voor kitsch.

    Lees meer