Highly Suspect

+ The Picturebooks

Een selfmade band die startte als coverband en zich op korte tijd katapulteerde via impressionante streamingcijfers en zich ook in de concertzalen (Trix) en op de festivals (Pukkelpop en Lowlands) bewees als een uitstekende live band: dat is in het kort het verhaal van Highly Suspect, het vijftal uit Brooklyn NY. 

Ze maken snoeiharde en energieke muziek met catchy melodieën en hebben een patent op Grammy Awards (“Best Rock Album”, “Best Rock Song”). Op hun laatste platen zoeken ze ook naar de connectie met andere genres, zie onder meer de samenwerkingen met Young Thug en Gojira. Hun grootste hit is 'Lydia' (2015), recentste single  'Natural Born Killer' komt uit hun laatste plaat The Midnight Demon Club die ze met verve komen voorstellen. 

Voor fans van Cleopatrick, Royal Blood, Queens of The Stone Age, Nothing But Thieves, Shinedown, Band of Skulls, Reignwolf en Catfish and the Bottlemen.

Highly Suspect(US)

Snoeiharde, energieke rock & cross-overs met hip-hop, zo klinkt Brooklyn-based Highly Suspect. Uitstekende live band met een patent op Grammy Awards.

Lees meer

Videos

Highly Suspect+ The Picturebooks
27.09.23
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 22
Avondkassa
€ 26

Ticketverkoop start vrijdag 24 maart, 10u