Garrett T. Capps

+ Dj Willie

Garrett T. Capps en zijn band NASA Country komen uit een lange rij Texanen die hun eigen twist geven aan traditionele countrymuziek. "Meet the Texas Weirdo Mixing Kraftwerk with Doug Sahm to Create ‘Kraut Country", zoals Rolling Stone treffend schrijft. 

Eind 2022 verscheen People Are Beautiful, ondertussen het vijfde album van Capps en de zijne. Het nieuwe album is een inventieve heruitvinding van Texaanse muziek. Inspiratie haalt Capps’ en co bij avant-garde bands als Kraftwerk, Neu! en Stereolab.

Met een traditionele country stem zingt hij over onderwerpen als spiritualiteit en sociale onrust. Politiek, paranoia en de duisternis van onze tijd zijn nooit ver weg. Deze kosmische country mixt twang met krautrock en krijgt een twist dankzij sound artist Justin Boyd, die een modulaire synthesizer bespeelt, of eerder manipuleert. Hij draait aan knoppen en friemelt aan kabels om unieke klankeffecten te creëren. 

Garrett T. Capps(US)

Garrett T. Capps is naar eigen zeggen "San Antonio’s resident cosmic country gonzo honky tonk weirdo freak". Onder de noemer Kraut Country geeft hij traditionele country een nieuwe twist.

Lees meer

Dj Willie

Deze bastaardneef van Willie Nelson groeide op in een roemrucht muzikaal geslacht, waar hij als enige niet de genen meekreeg om zelf een instrument te beheersen. Uit frustratie gooide hij op...

Lees meer

  Videos

  Garrett T. Capps+ Dj Willie
  do 02.11.23
  Koop tickets
  Deuren
  20:00
  Voorverkoop
  € 14
  Avondkassa
  € 17